Quantcast
THE STREAM

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Βλέπω τα βίντεο με τα ντολμαδάκια, μ’αρέσουν»

Fan των βίντεο με το signature ελληνικό φαγητό (και τον εαυτό του) ο Έλληνας πρωθυπουργός


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2022

Δύο πολύ διαφορετικές ειδήσεις με κοινό παρονομαστή τα ντολμαδάκια έφτασαν στα μάτια μας σήμερα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η πρώτη είναι το μόνο ενδιαφέρον σημείο από μια συνέντευξη – ορόσημο για την μαχητική ερευνητική δημοσιογραφία: Αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιανού στον Sfera 102,2, όπου αποκαλύπτονται διάφορα συναρπαστικά πράγματα για τη ζωή του όπως το αγαπημένο του χρώμα (το μπλε, προς γενική έκπληξη).

Επίσης, ότι παρότι πλούσιος, έχει στην ψυχούλα του ενσυναίσθηση για τους φτωχούς χωρικούς:

«Yπάρχει πάντα μια κριτική που ακούω, νομίζω ότι είναι άδικη, επειδή λένε ότι προέρχεται αυτός από μια πολιτική οικογένεια, είναι εύπορος, ότι δεν καταλαβαίνει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πείσουμε ότι μέσω των πολιτικών μας στρεφόμαστε στους πιο αδύναμους και τους πιο ευάλωτους

Μια ολιστική ενσυναίσθηση θα πούμε εμείς:

Σε κάθε περίπτωση, βρήκαμε κι ένα ενδιαφέρον κομμάτι. Αυτό όπου ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι του αρέσουν τα βίντεο με τα ντολμαδάκια:

«Βλέπω αυτά τα βίντεο με τα ντολμαδάκια που μου αρέσουν, δεν ξέρω παιδιά 15 ετών που να μην μου λένε για τα ντολμαδάκια.»

Mixed feelings από τη μεριά μας, θα πούμε εμείς. Από την άλλη, εντυπωσιάζει ο συγχρονισμός του πρωθυπουργού με το σχόλιο ενός Τούρκου στο Twitter, ο οποίος δηλώνει διπλωμάτης. Όπως έγραψε ο Ουμούτ Ατσάρ, Έλληνες και Τούρκοι έχουν διαφορές, αλλά πρέπει να ενωθούν απέναντι στον κοινό οχτρό. Ποιος είναι αυτός;

Το κέτσαπ στα ντολμαδάκια:

Ποιος ξέρει, ίσως η πολυπόθητη ελληνοτουρκική φιλία όχι απλά μπορεί, αλλά επιβάλλεται να ξεκινήσει από τα ντολμαδάκια.

Best of internet