Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, καλλιστεία αρχαιοελληνικής ομορφιάς θα γίνουν σήμερα στο Λουτράκι

Ας γίνουμε όπως οι αρχαίοι ημών hot πρόγονοι


THE NEWSROOM · 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα πρωτοποριακό concept καλλιστείων μας έρχεται από το κοσμικό Λουτράκι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως διαβάζουμε σε τοπικό μέσο με το επεξηγηματικό όνομα loutrakiblog, σήμερα το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου το Λουτράκι θα φιλοξενήσει τα πρώτα στην παγκόσμια νεότερη ιστορία αρχαιοελληνικά καλλιστεία.

Σας προσκαλούμε όπως παρευρεθείτε και μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον πρώτο παγκόσμιο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ΟΜΟΡΦΙΑΣ για Γυναίκες και Άνδρες που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Poseidon Resort Λουτρακίου.

Οργανωτες: ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ANCIENT CREEK BEAUTY CONTEST
Ιδέα και Δημιουργία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΤΣΟΣ
Πρόεδρος: ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΤΣΟΣ
Πρόεδρος διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Τι θα περιλαμβάνει ο Αρχαιοελληνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς που βλέπουμε στην αφίσα; Ποια είναι άραγε τα στάνταρ του; Ιδέα δεν έχουμε – θα μπορούσαμε να σκεφτούμε από σλατίνες κορινθιακού ρυθμού μέχρι cosplay της Μέδουσας για ομορφιά που παραλύει. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια τυχαία διοργάνωση.

Όπως βλέπουμε στο δελτίο τύπου, αλλά και στη σχετική σελίδα στο Facebook, ο διαγωνισμός γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων:


Η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε πηγαίντε να δείτε τι παίζει (ή να διαγωνιστείτε κιόλας) και πείτε μας κι εμάς τι εστί αρχαιοελληνική ομορφιά στις μέρες μας.

Best of internet