Quantcast
THE STREAM

Με επιδρομή για 100% αντιαθλητικά γαμωσταυρίδια στο Insta του Σρέντερ απάντησαν οι Έλληνες οπαδοί

Η συνέχεια της κόντρας μας με τη Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο ήρθε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής


THE NEWSROOM · 14 Σεπτεμβρίου 2022

Στιγμές Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έζησε χτες η παγκόσμια (έστω η ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα). Σε αυτό δεν εννοούμε τη μάχη στο παρκέ (η οποία έληξε σε ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία με κάτω τα χέρια), αλλά στα όσα έγιναν μετά το ματς. Πρωταγωνιστές σε αυτό ήταν ο γκαρντ της Γερμανίας Ντένις Σρέντερ και οι Έλληνες οπαδοί (του Instagram).


Για να μην τα πολυλογούμε, οι Έλληνες οπαδοί γέμισαν τη σελίδα του 28χρονου παίχτη της Εθνικής Γερμανίας με ατελείωτα γαμωσταυρίδια κάθε είδους. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μερίδα του κοινού, ο παίχτης φέρεται να συμπεριφέρθηκε προκλητικά σε διάφορες φάσεις προς του παίκτες και τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Πχ, με βάση ένα πολύ συγκεκριμένο ενσταντανέ ο Σρέντερ κατηγορήθηκε ότι έδειξε τον γκιώνη του προς τη λάθος πλευρά (όχι δηλαδή ότι υπάρχει σωστή πλευρά για να δείχνεις τον γκιώνη σου):

Από την άλλη, αφενός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί το ποιος ξεκίνησε τις προκλήσεις – ο ίδιος δήλωσε ότι του έβριζαν την οικογένεια (χωρίς να είναι σαφές αν τον έβριζαν παίχτες ή οπαδοί). Αφετέρου, τα σχόλια των Ελλήνων οπαδών έκαναν escalate την κατάσταση μέχρι το τελικό στάδιο του πολέμου (αυτό που έχουν ήδη πέσει τα πυρηνικά και έχουν μείνει μόνο μεταλλαγμένες ραδιενεργές κατσαρίδες). Επίσης, η αλήθεια είναι ότι το “ο αντίπαλος είναι προκλητικός” είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεχάσεις ότι σε κέρδισε (για πλάκα) στο γήπεδο.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας με μια βόλτα στο Instagram του Γερμανού – το τοπίο είναι περίπου τόσο τοξικό όσο το Τσερνόμπιλ μετά το ατύχημα:

Εδώ την παράσταση κλέβει το ρατσιστικό σχόλιο που δε θυμάται καν ποιοι παίζουν στη δικιά του ομάδα:

Το “κοντέ μαλάκα” είναι επίσης ήδη legendary. Έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο meta:

Ο ίδιος ο παίχτης τους απάντησε με στόρι. Βέβαια, αν ήξερε την κακοποίηση που υπέστη το επώνυμό του από τον Χατζηγεωργίου που προσπαθούσε να μιλήσει με γερμανική προφορά η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική:

Υπερβολικά ξενέρωτο, το πιο τρου θα ήταν να απαντήσει σε όλα αυτά τα μπινελίκια με ένα δικό του γαμωσταυρίδι στα γερμανικά για να συνεχιστεί όλο αυτό ως το επόμενο Ευρωμπάσκετ.

 

 

Best of internet