Quantcast
THE STREAM

Το ότι η Σάντρα Μπούλοκ έφαγε γίδα βραστή στην Επίδαυρο είναι η πιο Αύγουστος είδηση ever

Ίσως η πρώτη δημόσια επαφή βραστής γίδας και Χόλιγουντ στην ιστορία


THE NEWSROOM · 24 Αυγούστου 2022

Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, είχε πει ο Ουμπέρτο Έκο. Είχε προφανώς άδικο. Αφενός γιατί τον Αύγουστο ενίοτε υπάρχουν σοβαρές ειδήσεις, αφετέρου γιατί αυτό που είχε στο μυαλό του δεν το εξέφρασε σωστά.

Η κατάλληλη διατύπωση είναι ότι τον Αύγουστο (που συνήθως – αν και όχι πάντα – δεν παίζουν σοβαρά ειδησάκια και τα ΜΜΕ δεν έχουν τι να κάνουν)  ευδοκιμεί ένα συγκεκριμένο είδος ειδήσεων. Όπως η περιγραφή του μενού που επέλεξε η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ χτες που επισκέφτηκε μια ταβέρνα στην Παλαιά Επίδαυρο.

Επιδεικνύοντας γούστο 80s ΠΑΣΟΚου βουλευτή και βάλε, η πρωταγωνίστρια του Speed πήρε μελιτζάνες ιμάμ και γίδα βραστή. Στη συνέχεια, πήρε το πακετάκι της και γύρισε στο ιδιωτικό της σκάφος για να πέσει με τα μούτρα στη γίδα χωρίς να την ενοχλεί κανείς. Like a boss. Φυσικά, το θέμα έπαιξε σε όλα τα ελληνικά μέσα που χαιρέτισαν αυτή την διεθνή αναγνώριση της βραστής γίδας.

Εμείς από τη μεριά μας θα καλοβλέπαμε μια προοπτική που η Σάντρα Μπούλοκ γίνεται YouTuber με συνταγές (βαθιά) ελληνικής κουζίνας, θα κάναμε σίγουρα subscribe.

 

Best of internet