Quantcast
THE STREAM

Μητροπολίτης έκανε τη fashion police στον πρέσβη των ΗΠΑ για outfit σαγιονάρα- βερμούδα

Casual go home είναι η άποψη του Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμου


THE NEWSROOM · 22 Αυγούστου 2022

Για έναν λόγο που κανένας δεν περίμενε (αλλά εμάς μας άρεσε) ήρθε η πρώτη κόντρα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην χώρα μας με την Εκκλησία της Ελλάδας. Στην πρώτη του επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, ο Αμερικανός διπλωμάτης Τζορτζ Τσούνης ντύθηκε τόσο κάζουαλ που ανάγκασε την τοπική μητρόπολη να παίξει τον ρόλο της fashion police.

Όπως φαίνεται, το ότι ο πρέσβης συνόδευε τον Αμερικανό γερουσιαστή και πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Ρόμπερτ Μενέντεζ δεν του φάνηκε αρκετά καλός λόγος για να ντυθεί καλά. Μπορεί επίσης να θεώρησε ότι το τέλειο blend in στη νέα του δουλειά είναι να ντυθεί σαν να πηγαίνει μέχρι τη γωνία για να πετάξει τα σκουπίδια.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση από τον χώρο της μόδας, ο Ελληνοαμερικανός αντικαταστάτης του Τζέφρι Πάιατ φόρεσε βερμούδα, σανδάλια και μια μοβ μπλούζα που έγραφε «pride beach»:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν άντεξε τόση παρακμή. Έτσι, το Σάββατο 20/8 η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης εξέδωσε την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

«ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη.

+Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος»


Για την ιστορία, ο πρέσβης δεν πτοήθηκε και συνέχισε ατάραχος να κυκλοφορεί με την ίδια στολή στην εξωτική Μεσσηνία:

 

Best of internet