Quantcast
THE STREAM

Όλη η αλήθεια για την Άλωση του Προεδρικού Μεγάρου από μια Σαγιονάρα

Η μέρα που ένα δίχαλο πάτησε το πιο high μέγαρο της χώρας


THE NEWSROOM · 25 Ιουλίου 2022

Το αληθινό πρόβλημα της χώρας αποκάλυψε στους μη γνωρίζοντες ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. Ο καύσωνας, οι κάμποσες πυρκαγιές που καίνε την επικράτεια, η ακρίβεια και οι ξυλοδαρμοί από αστυνομικούς δεν έχουν τόση σημασία – το ζήτημα είναι ότι το Προεδρικό Μέγαρο (στο οποίο έλαβε χτες Κυριακή 25/7 έλαβε χώρα η επέτειος για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο) αλώθηκε από μια σαγιονάρα.

Αυτή τη σαγιονάρα, συγκεκριμένα:

Τέτοια καταστροφή η χώρα μας δεν έχει ματαπάθει. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα social media πλημμύρισαν από εστέτ posts που θρηνούν την παρακμή των θεσμών και την κατάντια της Ελλάδας που αφήνει να της συμβαίνουν τέτοια πράγματα:

https://twitter.com/Haris_Nk/status/1551451328840450048

Φυσικά, το μεγαλύτερο raise το έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε. Όπως είπε, το γεγονός είναι «ντροπή για το πολίτευμα» ενώ προέτρεψε στο ξήλωμα της φρουράς που άφησε μια σαγιονάρα να εισβάλλει στο Προεδρικό Μέγαρο:

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω.»

Ευτυχώς, μπορείτε να ησυχάσετε. Η Άλωση της Πόλης (2022 edition) δεν έγινε όντως – ο Άνθρωπος με τη Σαγιονάρα ήταν ένας από τους μουσικούς των συνόλων της ΕΡΤ.  Όπως διευκρίνισε με post του, μπήκε ντυμένος ελαφριά λόγω καύσωνα:


Και στη συνέχεια άλλαξε ρούχα για να παίξει μουσική:

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να περιμένουμε καρτερικά το πότε θα δούμε μια Havaianas στα προεδρικά μάρμαρα.

Best of internet