Quantcast
THE STREAM

Μπανάκι δίπλα σε μπαρ της παραλίας της Χαλκίδας έκαναν αγριογούρουνα

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην παραλία


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2022

Το ότι τα αγριογούρουνα έχουν κατακτήσει την επαρχιακή Ελλάδα είναι κάτι που όλες και όλοι γνωρίζουν. Το ότι εδώ και καιρό έχουν αρχίσει κι αυτά με τη σειρά τους να αστικοποιούνται είναι επίσης αρκετά γνωστό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν στην παραλία για μπάνιο, όπως όλοι μας.

Η τυχερή πόλη ήταν η Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα ένα πολύ γνωστό καφέ μπαρ σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η κατά τα άλλα σίγουρα βαρετή Τρίτη 19 Ιουλίου έγινε ξαφνικά πολύ ενδιαφέρουσα για όσους έκαναν μπάνιο όταν ξαφνικά είδαν ότι μαζί τους κολυμπούν και μερικά αγριογούρουνα. Για κάποιο ακατανόητο λόγο κάποιοι πανικοβλήθηκαν από την απροσδόκητη παρέα, οπότε κάλεσαν αμέσως τις αρχές.

Το μπαλάκι σήκωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και η Πυροσβεστική, τα στελέχη των οποίων προσπάθησαν να απομακρύνουν με κάποιον τρόπο τα αγριογούρουνα από τη θάλασσα. Τα ζώα δε φάνηκαν να ψάχνουν βοήθεια για να απομακρυνθούν και κάποια φαίνεται να έφυγαν μόνα τους κολυμπώντας.

Ένα από αυτά βέβαια κατέληξε στα χέρια των αρχών. Λογικά τα άλλα σχεδιάζουν ήδη την απελευθέρωσή του:

Υπενθυμίζουμε την τελευταία φορά που είχαμε δει αγριογούρουνα να κολυμπούν, προσπαθούσαν να το σκάσουν από τον νομό Ηλείας:

 

 

Best of internet