Quantcast
THE STREAM

Στην Ελλάδα για προσκύνημα στη ΜΥΚΟΝΟΟΟΟ βρέθηκε ο Έλον Μασκ

Μέσα σε 48 ώρες πέτυχε να φέρει την αρχαία ελληνική φιλοσοφία στο Twitter


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2022

Βόλτες στα ελληνικά νησιά φαίνεται ότι κάνει αυτή την περίοδο ο Έλον Μασκ. Αφού ξεκίνησε (και πιθανώς, πιστόλιασε) την αγορά του Twitter, ο τεχνοτσάρος με το σκοτεινό παρελθόν και το κριντζ παρόν διάλεξε τη Μύκονο για διακοπές, αλλά πήγε και λίγο παραέξω για το ξεκάρφωμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX νοίκιασε ένα γιοτ (με κόστος 7 χιλιάρικα τη μέρα, μάλλον το πλήρωσε με τα λεφτά που είχε ξεχάσει στη βερμούδα του) και πήγε μια μονοήμερη ως τη Δήλο.


Δεν ξέρουμε αν ήταν η επίσκεψη στο αρχαιολογικά σημαντικό νησί που τον ενέπνευσε να ποστάρει ένα meme για αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Αν, κοινώς, του τα έσκασε η αρχαιοελληνικότητα (μεγάλη χαμένη ευκαιρία να πει καμιά ατάκα τύπου Ζουράρι, αν θέλετε τη γνώμη μας):

Διαβάσαμε επίσης επίσης ότι πήγε για φαΐ σε ένα εστιατόριο στη Μύκονο με το παρεΐνι του (δηλαδή την Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger, τον σύζυγό της και άλλα παιδάκια), αλλά ο λογαριασμός δεν ξεπέρασε τα 500 ευρώ. Το παρεΐνι μάλλον ήταν πολύ απασχολημένο να ενυδατώνεται για να φάει πολύ:

Φανταστείτε να είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Μύκονο, να ακούσεις ότι θα έρθει στο μαγαζί σου ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και στο τέλος να σου μείνει για αναμνηστικό ένας λογαριασμός 500 ευρώ που τα παλιά καλά χρόνια θα ήταν μόνο τα κουβέρ σε μια επίσκεψη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Best of internet