Quantcast
THE STREAM

TRAPOCALYPSE NOW: Όλα τα χαϊλάιτς από τον Παγκόσμιο Πόλεμο 15χρονων στα Mad Awards

Για Awards δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα έπεσαν μερικά MAD μπουκέτα


THE NEWSROOM · 23 Ιουνίου 2022

Κοιτάχτε, δε θα πούμε ψέματα: Αυτά καλό είναι να μη γίνονται, ναι ναι, αλλά από την άλλη, το να ακούς δύο τυπάδες να απειλούν ο ένας τον άλλο από stories μέχρι το 2100 είναι αρκετά κουραστικό – ίσως το να κάνουν επιτέλους τη φάση που ονειρεύονταν να τους ηρεμήσει (μπορεί και όχι, φυσικά, ποιος ξέρει). Επομένως, το σκηνικό «Όσκαρ 2022 από τα Λιντλ» έχει μια δεύτερη αξία από μόνο του.

Γιατί η βασική του αξία είναι ότι είναι ένα κατ’εξοχήν κωμικό θέαμα, εδώ που τα λέμε.  Σε περίπτωση που μόλις ξυπνήσατε από χειμερία νάρκη, αυτή είναι η επίμαχη στιγμή:

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να διαλέξετε εσείς τι είναι το πιο διασκεδαστικό και κριντζ ταυτόχρονα. Οι επιλογές είναι, α) τα αλάνια του δρόμου με δέκα μπράβους συνοδεία ο καθένας, β) τα πρωινάδικα που πουλάνε ηθικό πανικό  για την trap και «εικόνες ντροπής», γ) η χαμένη τιμή των MAD Awards που ήταν το ζενίθ του νέου ελληνικού πολιτισμού δ) το ότι στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που ο κόσμος είδε τα MAD Awards ε) Το ότι  το MAD τελικά έκοψε τους κάγκουρες που κάλεσε.

Τι μένει τελικά; Μερικά καλά memes φυσικά:

Giwrgos Tsagko

Spiros Sklbr

Steve Abdl

Κωνσταντίνος Νάσιος

Κωνσταντίνος Νάσιος

Παρατηρητήριο Ραπ Διανόησης

Αυτό το υπέροχο βίντεο με τον DJ Valentino να σαμπλάρει με τη δύναμη του μυαλού του

Και φυσικά, το ότι είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα πιο ιστορικά μπουνίδια της ελληνικής ραπ σκηνής:

Γενικά αν θέλετε τη γνώμη μας, Mad Clip λείπεις.

Best of internet