Quantcast
THE STREAM

Εκτός ΝΔ η Α. Λατινοπούλου, νέο κόμμα υπέρ της χαλάουα ψάχνει η νεαρή πολιτικός

Η λαλίσταση δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τελικά εκτός του κόμματος που την αγνοούσε με επιτυχία τις δηλώσεις της για χρόνια


THE NEWSROOM · 16 Ιουνίου 2022

Νέα πολιτική στέγη πρέπει να βρει προσεχώς η Νέμεσις της ελληνικής τριχοφυΐας, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όπως ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ από κύκλους του κυβερνώντος κόμματος, η Θεσσαλονικιά δικηγόρος δε θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ:

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.»

Η σταγόνα που ξεχείλισε ένα έτσι κι αλλιώς υπερβολικά γεμάτο ποτήρι ήταν το πέσιμο της Λατινοπούλου στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα για το σώμα της. Προφανώς η κ. Λατινοπούλου έπαιξε το χαρτί ότι δίνει τη μάχη ενάντια στην παχυσαρκία, αλλά ήταν λιγότερο πειστική από τον Άρη Πορτοσάλτε σε υποθετικό ρόλο Άρη Βελουχιώτη.

Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ φαίνεται να βρήκε τελικά την ευκαιρία να την ξεφορτωθεί – αν φυσικά το κρατήσει μέχρι τις εκλογές αυτό το τροπάριο, διότι το 2019 είχε αρχικά ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος τελικά κατέβηκε και εξελέγη βουλευτής. Σε κάθε περίπτωση, το κόμμα Μπογδάνου ήδη ακούγεται σαν ένα πιθανό νέο σπίτι για την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε περίπτωση που σας έχουν λείψει οι περσινές της δηλώσεις, θα τις βρείτε εδώ:

«Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν ότι είναι αξύριστες. Ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές με ανδρικά ρούχα. Και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες και για τους άνδρες..»

Best of internet