Quantcast
THE STREAM

Δύο λιοντάρια και μια τίγρη καθοδόν για διακοπές στη Μύκονο βρήκαν σε τελωνείο στα βόρεια σύνορα

Νέο κυριλέ βιότοπο με ασύγκριτη νυχτερινή ζωή θα αποκτήσουν τα τρία αιλουροειδή


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2022

Μια τελείως Netflix στιγμή έζησαν τα στελέχη των τελωνειακών αρχών στον Προμαχώνα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου σε ένα κλειστό φορτηγό, ανακάλυψαν ότι μέσα του μεταφέρονται δύο λιοντάρια και μια τίγρη. Η αφετηρία των ζώων που διασχίζουν τα Βαλκάνια ήταν η Τσεχία, ενώ τα σχετικά έγγραφα βρέθηκαν να είναι επαρκή.

Μέχρι εδώ καλά. Το hot στοιχείο είναι ότι ο προορισμός των αιλουροειδών είναι η Μύκονος. Το που θα χρησιμοποιηθεί η παρουσία των τριών ζωντανών, το αφήνουμε στη δική σας φαντασία – αν μη τι άλλο o Joe Exotic θα πάθαινε τσότσο αν βρισκόταν όντως στη Μύκονο. Θα μπορούσε σίγουρα να τους δώσει ιδέες από το τηλέφωνο:

Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να μισούν το γκλάμουρ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα επειδή προκύπτει θέμα κακοποίησης:

«Τσίρκο από το παράθυρο στη Μύκονο με τα λιοντάρια.Τι κι αν εχουν τα νόμιμα έγγραφα ?.Τι δουλειά έχουν τα άγρια ζώα στα μπαρ?Έλεος πια σ αυτή τη χώρα.Οι Αρχές θα κάνουν κάτι?Περί κακοποίησης έχουν ακούσει?Περί παράνομης χρήσης της άγριας ζωής?»

Πάντως, άλλοι ονειρεύονται πιο δημιουργικές δραστηριότητες για τα 3 αιλουροειδή:

Best of internet