Quantcast
THE STREAM

Παππούς μήνυσε τον κ. Βελόπουλο γιατί του πούλησε μούφα κρέμα για τις καύλες

Το ζήτημα του ασήκωτου ανδρικού μορίου έφτασε μέχρι την Ολομέλεια της Βουλής


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2022

Σε ένα τελείως βελοπουλικό beef βρέθηκε μπλεγμένος ο σημαντικότερος έμπορος κηραλοιφών της Ελλάδας, Κυριάκος Βελόπουλος. O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε φάει μήνυση από έναν ηλικιωμένο πρώην υποψήφιο πολιτευτή του κόμματος, με το θέμα της μήνυσης να είναι τόσο τέλειο όσο μπορεί να φανταστήκατε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος κατηγόρησε τον Βελόπουλο ότι του έδωσε μια κρέμα για να σηκώνεται ο γκιώνης του, η οποία δεν έφερε τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Όπως είπε:

«Του έδωσε μια κρέμα για τη στύση και δεν είδε αποτέλεσμα.»

Έτσι, ο απογοητευμένος μπάρμπας έκανε μήνυση κατηγορώντας τον Κ. Βελόπουλο για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος, εννοώντας ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίζεται ότι τα μαντζούνια του είναι legit ιατρικά προϊόντα. Τώρα ως προς αυτό, βοήθειά του. Θα είχε ενδιαφέρον να έρθει κάποιος άλλος για να παραπονεθεί ότι τα χειρόγραφα του Ιησού που αγόρασε από τον κ. Βελόπουλο δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. Όλοι οι παρόντες βουλευτές, 250 τον αριθμό, ψήφισαν κατά.

Όπως φαίνεται, δεν τα σηκώνει αυτά ο κ. Βελόπουλος.

 

Best of internet