Quantcast
THE STREAM

22χρονος φίρμα τράπερ μπουζουριάζεται στο Μπουρνάζι για πιστόλι χωρίς άδεια

Η δικαιολογία ότι το χρειάζεται για ένα βιντεοκλίπ δεν έπεισε τους αστυνομικούς


THE NEWSROOM · 1 Ιουνίου 2022

Λιθαράκι λιθαράκι φαίνεται ότι χτίζεται η ελληνική γκάνγκστα (τ)ραπ πολυκατοικία, αγαπητές φίλες και φίλοι. Λίγες βδομάδες μετά τη σύλληψη άντρα επειδή έριχνε ατάραχος με όπλο σε βίντεο – συνέντευξη γνωστού ραπ crew, άνδρες της ΕΛΑΣ πέρασαν βραχιόλια σε γνωστό τράπερ της χώρας επειδή βρήκαν πάνω του όπλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος μουσικός έπεσε σε τυχαίο μπλόκο της ΕΛΑΣ χθες το απόγευμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι. Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα πιστόλι (και καμία άδεια), οπότε τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Βραδυνή που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο τράπερ δήλωσε ότι το όπλο ανήκει σε φίλο του κι ότι ο ίδιος θα το χρησιμοποιούσε ως prop σε βιντεοκλίπ.

Όσον αφορά  την ταυτότητα του, η Βραδυνή υπονοεί ότι είναι ο τράπερ πίσω από το κομμάτι με τα περισσότερα views αυτή την άνοιξη (και του καλοκαιριού λογικά) – εμείς φυσικά δεν έχουμε ιδέα ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό γιατί δεν είμαστε αλήτες και ακούμε μόνο Νέο Κύμα. Επίσης, ενώ άλλα site αναπαράγουν μία νεότερη εκδοχή όπου το όπλο τελικά ήταν ψεύτικο, η Καθημερινή επικαλείται «καλά ενημερωμένες πηγές» που υποστηρίζουν ότι το όπλο ήταν αληθινότατο. Επίσης, η τελευταία ενημέρωση από την Βραδυνή αναφέρει ότι επρόκειτο για ένα πιστόλι Γκλοκ 17, 9 χιλιοστών.

Εμείς δεν πιστεύουμε τίποτα μέχρι αποδείξεως του εναντίου, επίσης όπλα σε τόσα βιντεοκλίπ έχουμε δει, αυτό τους πείραξε;

Best of internet