Quantcast
THE STREAM

Κόκες αντί για φώκιες βρήκαν εθελοντές που καθάριζαν παραλία στη Σκιάθο

Δυόμιση κιλά από το stuff που έκανε διάσημο τον Πάμπλο Εσκομπάρ βγήκαν σε ακτή της Σκιάθου για ηλιοθεραπεία


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2022

Σε άλλα νησιά βγαίνουν φώκιες, σε αυτό το νησί βγαίνουν κόκες. Κι όμως, δε μιλάμε για τη Μύκονο, διότι το περιστατικό της ιστορίας μας συνέβη στη Σκιάθο. Κάποια στιγμή τον Απρίλιο, εθελοντές που καθάριζαν την ακτή Άγιος Παντελεήμονας ανακάλυψαν δύο πακέτα τυλιγμένα με μονωτική ταινία να έχουν ξεβραστεί στην αμμουδιά.

Στην αρχή τα πέρασαν για σκουπίδια και μάλιστα το ένα πακέτο πετάχτηκε όπως ήταν. Κάποια άλλη ψυχή, πιθανώς πιο πονηρεμένη μετά από πολλές σειρές στο Netflix, προβληματίστηκε και αποφάσισε να καλέσει το Λιμεναρχείο. Όταν τελικά οι λιμενικοί άνοιξαν τα πακέτα, βρήκαν εκεί κάπου 2,5 κιλά κοκαΐνης. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν τα πακέτα πετάχτηκαν βάσει σχεδίου, ώστε να τα παραλάβει κάποιος, ή αν οι έμποροι τα ξεφορτώθηκαν επειδή φοβήθηκαν ότι θα τους πιάσουν.

 

Το άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι το όλο στόρι είχε κρατηθεί μυστικό λόγω της εισαγγελικής έρευνας που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Το τελευταίο μεγάλο πακέτο από ντραγκς στις Σποράδες εντοπίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν το Λιμενικό εντόπισε κάπου ένα τόνο κάνναβη συσκευασμένη σε κουτιά μέσα σε μια σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Πιο καυτό πιπέρι στην Ελλάδα, θα έλεγε κανείς.

(πηγή)

 

Best of internet