Quantcast
THE STREAM

Υπάρχει κάποιος στην ΕΛΑΣ που πληρώνεται για να φτιάχνει memes

Ερευνήσαμε και καταλήξαμε ότι η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να επενδύσει στο σκατοπόστινγκ


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2022

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα social media της Ελληνικής Αστυνομίας είναι περίπτωση που χρίζει μελέτης. Από τις πρώτες μέρες με τα γατιά που φοράνε καρπούζια, μέχρι την προηγούμενη βδομάδα με τον Harold, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίεργη.


Το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι κάποιος ή κάποιοι έχουν αναλάβει όλο το πρότζεκτ, προκειμένου η ΕΛΑΣ να μπορέσει να κάτσει με τη νεολαία χωρίς να χρειαστεί να τη χώσει σε μια κλούβα πρώτα. Κάτι τύπου Μπαλούρδος Σκατοπόστινγκ, αν το θέλετε. Εμάς μας αρέσουν αυτά, οπότε διαλέξαμε μερικά τελείως αληθινά ΕΛΑΣ memes για να δείτε τι πρόοδο έχουν σημειώσει τα παιδιά:




Οκ, αυτό δεν είναι meme, αλλά έχουμε ένα σκυλίιιι με κράνος για να ψηθείτε να μπει στο giveaway. Ναι, η ΕΛΑΣ έκανε giveaway (μην ξεχάσετε να κάνετε like, share και να ταγκάρετε τρεις αναρχικούς φίλους σας):





Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, όλα έχουν δημοσιευθεί τον τελευταίο ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, δεδομένου ότι η ΕΛΑΣ πήρε την official απόφαση να δημιουργήσει ψηφιακά χωρατά ώστε να αποσπάσει την εικονική μας συγκατάθεση.

Τρέμετε shitposters, το κλικ του Νόμου και της Τάξης είναι εδώ.

Best of internet