Quantcast
THE STREAM

Βίκυ Μιχαλονάκου: «Έσβησα από το Facebook τον Αλέν Ντελόν γιατί είναι εθνίκι»

Αυτά τα λίγο φασιστικά δεν τα μπορεί η αρχιδικαστίνα του Ερωτοδικείου


THE NEWSROOM · 11 Μαΐου 2022

Άλλοι στην Ελλάδα μας τρώνε γκρικ σουβλάκι και μουσακά, όμως ο Αλέν Ντελόν στη χώρα μας έφαγε κι ένα σκληρό άκυρο – και μάλιστα για πολιτικούς λόγους). Σύμφωνα με την γνωστή δημοσιογράφο και legendary δικαστίνα του Ερωτοδικείου, Βίκυ Μιχαλονάκου, ο Αλέν Ντελόν της ζήτησε να γίνουν φίλοι στο Facebook κι αυτή τον χίωσε.

Σε περίπτωση που γεννηθήκατε μετά το 2000 και αγνοείτε το Ερωτοδικείο, ήρθε η μεγάλη ώρα:

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA η κ. Μιχαλονάκου, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να εξακριβώσει ότι ο λογαριασμός ήταν αυθεντικός. Στη συνέχεια τον ρώτησε τι θέλει από δαύτη. Παρότι ο Γάλλος ηθοποιός απάντησε ότι την έχει παρακολουθήσει, λίγο αργότερα έπαιξε διαγραφούλα.

Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί η κ. Μιχαλονάκου δεν συμπαθεί τις πολιτικές πεποιθήσεις του Ντελόν, που εκτός από διάσημος ηθοποιός και πάλαι ποτέ sex symbol, είναι και διαβόητος ακροδεξιός.  Παρότι πιο πρόσφατα αυτοπαρουσιάστηκε ως «απλά δεξιός», στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει το Front National της Μαρίν Λε Πεν.

«Επικοινώνησα με την πρεσβεία και αφού επικύρωσα την πιστότητα του λογαριασμού, του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα γιατί με επέλεξε. Εκείνος μου απάντησε ότι ψάχνει κάποιες προσωπικότητες και ότι με έχει παρακολουθήσει. Λίγο αργότερα τον διέγραψα. Είναι δυνατόν να έχετε φίλο έναν ακραίο εθνικιστή;»

Δείτε το βίντεo από το 4ο λεπτό και μετά:


Να πούμε εδώ ότι ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης είχε κερδίσει εμφάνιση στο Ερωτοδικείο και ο Αλέν Ντελόν ούτε μια θέση στη λίστα με τους FB φίλους της Βικάρας:

Best of internet