Quantcast
THE STREAM

Λιμενικοί έκαναν χιουμοράκι για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά σε τηλεδιάσκεψη, βίντεο αποκαλύπτει

Μία μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι σκότωσε την Καρολάιν, συνδικαλιστές του Λιμενικού σπάγανε πλάκα σε τηλεδιάσκεψη


THE NEWSROOM · 14 Απριλίου 2022

Ένα best of από ό,τι καλύτερο μας έδωσε το βίντεο από μια περσινή τηλεδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος. Μία μέρα μετά την ομολογία του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν, οι συνδικαλιστές του Λιμενικού ήταν αρκετά ακμαίοι ώστε να αρχίσουν πολύ χαλαρά να κάνουν Σεφερλής-style αστειάκια με το περιστατικό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα ereportaz.gr. Εκεί, την παράσταση κλέβει ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης που κάνει πλακίτσα με το πως απείλησε τη γυναίκα του:

«Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα.»

Όπως φαίνεται από τα γέλια, οι υπόλοιποι εκτίμησαν δεόντως το αστειάκι του. Τη σκυτάλη πήρε ο  πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς, που του είπε το εξής:

«Έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν.»

Μετά ήταν η σειρά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Τσιάνος

«Είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“.»

Το τελικό entry στη συζήτηση ήταν από έναν τρίτο που διακρίνεται από λαογραφικές ανησυχίες. Η δική του προσθήκη ήταν μια γυναικοκτονία που συνέβη στη Λέσβο, η οποία έγινε και παροιμία:

«Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”.»

Δείτε το βίντεο:

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας καταδίκασε, αλλά με non paper (μέχρι στιγμής) τρόπο:

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς, που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη, γυναίκες και άνδρες, του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.»

Πάντως, αν τύχει και τους στείλουν από το Λιμενικό, υπάρχει ολόκληρη σχολή χιούμορ για να τους υποδεχτεί.

Best of internet