Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, Μητσοτάκης καταγγέλει κόψιμο από την ΕΡΤ λόγω beef με Μητσοτάκη

Δεν έχει τελειωμό το πρώτο Μητσοτακικό αλληλοφάγωμα στην ιστορία της χώρας


THE NEWSROOM · 28 Μαρτίου 2022

Ακάθεκτο φαίνεται ότι συνεχίζεται το beef της πρωθυπουργικής οικογένειας της χώρας με διάφορους μουσικούς. Όπως θα θυμάστε, όλα ξεκίνησαν με το diss του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη του νεότερου στον Εισβολέα, τον Θανάσιμο και τον Δημήτρη Μητσοτάκη, με αφορμή την πολυσυζητημένη συναυλία που θα γίνει αύριο στα Προπύλαια:

Η στάση του πρώτου υιού έδωσε στα social media αυτήν την έξτρα ώθηση που χρειάζονταν για ένα καλό γαμωσταυρίδι ενόψει εθνικής εορτής. Ακόμη κι ο Γιάννης Αγγελάκας πήρε θέση στέλνοντας κάτι σαν ανοιχτό DM στον 25χρονο διάδοχο του θρόνου:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.»

Κάποιος αφελής θα πίστευε ότι η σκορδαλιά και τα τριημεράκια θα ήταν αρκετά για να πέσουν οι τόνοι. Κι όμως, ο πόλεμος αναζωπυρώνεται. Σήμερα το μεσημέρι, ο έτερος Μητσοτάκης, Δημήτρης, κατήγγειλε ότι τον έκοψαν από τηλεφωνική παρέμβαση στο 1ο πρόγραμμα της ΕΡΤ λόγω της βεντέτας με το γνωστό σόι.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, πρόκειται για απόφαση του διευθυντή του Πρώτου Προγράμματος Άρη Τόλιου:

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου. Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει.»

Η έμμετρη απάντηση που αναφέρει (πολύ ομηρικό όλο αυτό, αν θέλετε τη γνώμη μας), είναι αυτή που δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου:


Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από την πλευρά της ΕΡΤ. Πάντως, έχει και τα οφέλη της η συγκεκριμένη κόντρα, άσχετα που δεν την ξεκίνησε ο ίδιος:

Για την ακρίβεια, μιλάμε για πολλά προσωπικά ρεκόρ:

Best of internet