Quantcast
THE STREAM

Τώρα μπορείτε να ψωνίσετε ευχές από τον Κοκλώνη (και άλλους σελέμπριτι) για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν αυτό θέλετε

Πιστεύετε ότι μια ευχή από παίκτες της Φάρμας είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους; It’s available


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2022

Έχετε φίλους, συγγενείς ή άλλους δικούς σας ανθρώπους που τους αγαπάτε πάρα πολύ; Πιο πολύ κι από τη ζωή σας; Τόσο πολύ που θα πληρώνατε τον Νίκο Κοκλώνη για να τους στείλει ευχές; Αν ναι, μπορείτε να χαρείτε ελεύθερα: Τώρα μπορείτε να το κάνετε μέσω της νέας ελληνικής πλατφόρμας που λέγεται Stargram, η οποία αποκλείεται να σκέφτηκε το όνομά της από το Instagram.

Αυτό που προσφέρει η εν λόγω υπηρεσία είναι μια προσωποποιημένη custom ευχή για το πρόσωπο της επιλογής σου, από την/τον σελέμπριτι της επιλογής σου.  Το concept είναι ότι μπαίνεις στην πλατφόρμα, βλέπεις τιμούλες, διαλέγεις σελέμπριτι και περιγράφεις την ευχή σου: Τι θα λέει το μήνυμα και πως θα είναι γενικά. Στη συνέχεια ο σταρ (λέμε τώρα) που διάλεξες ετοιμάζει το μήνυμα και μετά από λίγες μέρες το παραλαμβάνεις για να το στείλεις όπου θες. Τα μηνύματα έχουν λίγα δευτερόλεπτα διάρκεια – αν θέλετε διάγγελμα, δε θα δουλέψει.

Κι αφού είπαμε τιμούλα, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο πιο hot σημείο, δηλαδή το πόσο κοστίζουν όλοι αυτοί. Οι πιο ακριβοί είναι ο Θάνος Πετρέλης,και η Πηγή Δεβετζή, με ένα βίντεο που στοιχίζει 200 ευρώ. Μετά έχουμε την Μαρία Κορινθίου και τη Φανή Χαλκιά, οι οποίες χρεώνουν 100 ευρώ αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο οικονομική είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, με 70 ευρώ και ακόμη περισσότερο η ηθοποιός Κατερίνα Τσαβάλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας Μιχάλης Πελεκάνος, ο εκλεκτός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και ο ηθοποιός Παυλής Φουτούλης με 60 ευρώ. Αν δεν έχετε καθόλου μπάτζετ, ο παίκτης της Φάρμας Νεόφυτος Ηλίας και ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας κοστίζουν 20 ευρώ.

Εμείς πάντως ξέρουμε που δε μπορούμε να αντισταθούμε:

 

Best of internet