Quantcast
THE STREAM

Με τριημεράκι στη Σύρο γιόρτασε τα γενεθλιάκια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο ηγέτης μας έκλεισε όμορφα τα 54 του χρόνια και ξέσκασε λίγο από τον επερχόμενο Γ’ Παγκόσμιο σε μία κίνηση


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2022

Όλο και πιο πλούσια σε θέαμα γίνεται η σημερινή μέρα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αφότου είδαμε σε live stream μια μάχη βγαλμένη από το S.T.A.L.K.E.R. ή το Stalker και ανακουφιστήκαμε που δε θα ζήσουμε την Αποκάλυψη ως την Καθαρή Δευτέρα, μπορούμε πια να καμαρώσουμε τον πρωθυπουργό μας να κάνει την αποκριάτικη φασάρα του. Πιστός στην παράδοση των τριημερακίων που μας έχει συνηθίσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετάχτηκε μέχρι την όμορφη Σύρο.

Η πρώτη ένδειξη ήταν πρωινά καλημερούδια ως Ευτύχης Μπλέτσας της πολιτικής:

Μετά πήγε στο σχολείο για Εμείς κι ο Κόσμος:

Και μετά πήγε βόλτα στη θάλασσα:

INTIME/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο παρορμητικός ηγέτης μας αποφάσισε να στείλει ένα μικρό αλλά υπαρκτό φορτίο όπλων στην Ουκρανία. Έτσι είναι οι άνθρωποι με έντονα αισθήματα, όταν νιώθουν ότι μια πλευρά έχει δίκιο της στέλνουν Καλάσνικοφ. Όπως είπε, είναι ζήτημα ηθικής:

«Η ΕΕ αποφάσισε να παράσχει αμυντικό υλικό. Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ζητούσαμε ανάλογη συνδρομή αν βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση. Είχαμε ένα λόγο να συνταχθούμε με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Σε αυτή την εποχή λογικές αναθεωρητισμού, επιχειρηματολογίες περί αποστρατικοποίησης δεν έχουν θέση.»

Ο κόσμος βέβαια συνεχίζει να έχει απορίες:

Giwrgos Tsagko

 

 

Best of internet