Quantcast
THE STREAM

Ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά έχει αναλάβει από προχτές τον ρόλο του εθνικού σταρ

Τα αγνά αισθήματα του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη για κάποιο λόγο δεν εκτιμήθηκαν από το κοινό


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2022

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην το πήρε το μάτι σας, δεδομένου ότι κάνει τον γύρο των social media εδώ και δύο μέρες (από το μεσημέρι του Σαββάτου). Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τον πόνο του για την μοίρα του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν τσιγκουνεύτηκε καν τις λέξεις: Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος πονάει και το δείχνει.

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις…

Άκουσε, θέλω να είμαι ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο συμβαίνει ή έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό έχει συμβεί έτσι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη.

Ακόμα και αν έχει συμβεί αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια. Να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορεί να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εκτεθούν σε αυτές τις συμπεριφορές και αυτούς που πάσχουν. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αίτια αυτής της παθολογίας πρέπει να τα διερευνήσουμε στην κοινωνία μας. Να δούμε από πού ξεκινάει; Από ποια παιδικά χρόνια; Πώς φτάνει ένας άνθρωπος να κάνει ένα έγκλημα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον άνθρωπο… συμπάσχω και λυπάμαι γι’ αυτό που του συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι όλοι μας βάζουμε το χεράκι μας για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω, να πω “ααα τον βιαστή“.

Πρέπει εμείς να σεβόμαστε τις αποφάσεις τις δικές μας. Ότι ζούμε σε μία δημοκρατία, με θεσμούς και να τους έχουμε εμπιστοσύνη.»

Για να καταλάβετε πόσο χαμηλά είναι ο πήχης, κατάφερε να εξεγερθούν εναντίον του όλα τα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόρασης. Αν μη τι άλλο, είναι αξιοσημείωτο το να καταφέρεις να βγει τόσο άνετα από πάνω σου όλη η πρωινή ζώνη. Ο Σάκης Ρουβάς κανονικά θα πρέπει να μνημονεύεται και γι’ αυτό.

«O tempo’a, o mo’es» που έλεγε κι ο πειρατής στον Αστερίξ:

Ο δε κομισάριος Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε τα εξής:

«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι ασύστολο πλυντήριο του Λιγνάδη. Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των ΜΜΕ και των συμφερόντων, αυτός είναι ο Σάκης.»

Όσον αφορά τα social media, τα σχόλια είχαν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από όλα αυτά, ο τραγουδιστής έβγαλε που μας έπεισε αμέσως ότι είναι στην σωστή πλευρά. Θα ανανεώσουμε και τις κάρτες μέλους του fan club, βεβαίως βεβαίως:

Εμείς πάντως δεν αγχωνόμαστε. Εθνικό σταρ έχουμε, αναπληρωματικό Σάκη Ρουβά (αυτόν από τον Πειραιά) έχουμε, δε θα μας λείψει τίποτα:

Best of internet