Quantcast
THE STREAM

Ζαντολάστιχα και φρένα από Λαμποργκίνι σήκωσαν κλέφτες με γούστο στη Γλυφάδα

Στη συνέχεια την αφήνουν πάνω σε τούβλα, έτσι για να μη βρίσκει κάτω


THE NEWSROOM · 2 Φεβρουαρίου 2022

Ένα πρόβλημα που όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένας Λιβανέζος επιχειρηματίας που εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Τα ξημερώματα της Τρίτης στη Γλυφάδα, ο Adnan Yassine, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του μεσανατολίτικου τηλεοπτικού καναλιού Arabica TV και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Bourj FC του Λιβάνου, πήγε στην παρκαρισμένη  Λαμποργκίνι του και τη βρήκε εγχειρισμένη.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι τοπικοί γιατροί αυτοκινήτων δανείστηκαν τα ζαντολάστιχα, τα δισκόφρενα και τις δαγκάνες από τους μπροστινούς τροχούς. Να σημειωθεί ότι είχαν την ευγενή καλοσύνη να αφήσουν το αμάξι πάνω στα τούβλα που χρησιμοποίησαν για να πάρουν τα προαναφερθέντα εξαρτήματα. Το μοντέλο είναι το Lamborghini Huracan Spider, η οποία κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ. Να πούμε επίσης ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από αυτά που θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν τρέχει και τίποτα και να το εννοεί κυριολεκτικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της:

«Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ. Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για την δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων. Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβαλαν για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά.

Όλα αυτά στο Lamborghini Ηuracan που είναι το μοντέλο, είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ. Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω εδώ άκρη.»

Αν μη τι άλλο, τώρα θα έχει πράγματι άλλα επίπεδα πρόσφυσης.

 

Best of internet