Quantcast
THE STREAM

Με περσινή φώτο μας δήλωσε ο Γιάννης Λοβέρδος ότι άναψε σήμερα κερί για τους νεκρούς των Ιμίων

Η πρώτη πολλαπλών χρήσεων φωτογραφία από άναμμα κεριού στην ιστορία


THE NEWSROOM · 31 Ιανουαρίου 2022

Ο Γιάννης Λοβέρδος είναι μακράν ο αγαπημένος μας βουλευτής και απόδειξη γι΄αυτό είναι ο αριθμός των άρθρων που τον αφορούν. Άλλος σαν κι αυτόν, απλά δεν υπάρχει. Είναι η πιο Luben μορφή της Βουλής των Ελλήνων και ούτε ο μύσταρχος Κυριάκος Βελόπουλος δε μπορεί να τον κοντράρει.

Κι αν είχε περάσει καιρός χωρίς σχετικό άρθρο και είχατε αρχίσει να αγχώνεστε, μπορείτε να ησυχάσετε: Το 2022 ο κ. Λοβέρδος συνεχίζει εξίσου δυνατά. Το απέδειξε σήμερα, όταν μας ενημέρωσε μέσα από τα social media του ότι τίμησε τους νεκρούς των Ιμίων (ήταν οι υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός) ανάβοντας ένα κεράκι στην Παναγία.

Για να το αποδείξει, ανέβασε και μια φωτογραφία του. Για να μην κουραστεί καθώς το αποδεικνύει, ανέβασε την ίδια φωτογραφία που είχε χρησιμοποιήσει και πριν ενάμιση μήνα:

Είναι φανερό ότι όσοι σχολίασαν ότι δεν κατανοούν το πόσο κουράζεται αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπώντας τον λαό μας στο Κοινοβούλιο:

Εμείς στηρίζουμε, έχουμε και μια πανδημία εν εξελίξει, δε χρειάζεται να πηγαίνουμε εκκλησία κάθε φορά που χρειαζόμαστε μια φώτο.

 

Best of internet