Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, με ΚΤΕΛ που πήρε φωτιά εν κινήσει στη Μαραθώνος ξεκινάει η βδομάδα

Ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 314 έγινε ψητό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία


THE NEWSROOM · 31 Ιανουαρίου 2022

Τελικά, αν στον ΟΑΣΑ υπάρχει καπνός, τότε υπάρχει και φωτιά. Πριν λίγους μήνες,  ένα λεωφορείο της γραμμής Ε90 έγινε viral όταν φάνηκε να βγάζει καπνούς την ώρα που κινούνταν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη γεμάτο με φοιτητές και φοιτήτριες.  Εντέλει η αλήθεια ήταν αρκετά διαφορετική: Όπως τόσα και τόσα άτομα στην εποχή μας, το λεωφορείο άτμιζε και δεν κάπνιζε.

Όμως ακόμα κι αν το 2021 δεν τα κατάφερε, το 2022 μπόρεσε να μας φέρει ένα φλεγόμενο λεωφορείο. Το περιστατικό συνέβη πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας το πρωί στην Παλλήνη: Ένα όχημα των ΚΤΕΛ που ανήκει στη γραμμή 314 πήρε φωτιά εν κινήσει στη λεωφόρο Μαραθώνος. Εκτός από το σχετικό σοκ του να βλέπεις το λεωφορείο σου να τυλίγεται στις φλόγες, οι 4 επιβάτες και ο οδηγός κατάφεραν να απεγκλωβιστούν έγκαιρα και είναι μια χαρά στην υγεία τους.

Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη βγάλει σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το περιστατικό:

«Οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 314 «Στ. Δουκ. Πλακεντίας – Ραφήνα» του ΟΑΣΑ, παρουσίασε ηλεκτρολογική βλάβη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη. Οι τέσσερις επιβάτες που επέβαιναν στο όχημα και ο οδηγός, αποβιβάστηκαν εγκαίρως και με ασφάλεια.

Κλιμάκιο του ΟΑΣΑ διενεργεί επιτόπου αυτοψία για τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος. Παράλληλα, ο Οργανισμός προχωρά άμεσα στη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων ,προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.»

Μήπως να κάνει κι εκεί ένα sequel ο Κιάνου Ριβς τώρα που έχει πάρει τα πάνω του μετά το Matrix;

Best of internet