Quantcast
THE STREAM

Τσόντα με χαρακτήρα του Final Fantasy 7 παίχτηκε σε εκδήλωση της Βουλής της Ιταλίας

Αν νομίζατε ότι το 2022 τα είχαμε ήδη δει όλα, δεν έχετε ιδέα


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2022

Μια υπέροχη στιγμή αμηχανίας έζησε τη Δευτέρα (17/1) η Γερουσία της Ιταλίας, όταν μια εκδήλωσή της (με online μετάδοση και συμμετοχές μέσω Zoom) άλλαξε ξαφνικά θέμα εξαιτίας μιας εικονικής εισβολής. Το αρχικό θέμα της εκδήλωσης, η οποία είχε ως host την γερουσιαστή Μαρία Μαντοβάνι, ήταν η διαφάνεια και τα ψηφιακά δεδομένα και στο κοινό (που λόγω Zoom ήταν και ψηφιακό και πραγματικό) της είχε πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και τον νικητή του βραβείου Νόμπελ Φυσικής 2021 Τζιόρτζιο Παρίσι. Όμως, κάποιος άγνωστος χάκερ είχε μια τελείως διαφορετική ιδέα.

Έτσι, η εκδήλωση εξελισσόταν κανονικά όταν ένας χρήστης ονόματι Alex Spence μπήκε στο Zoom call και άρχισε να παίζει ένα ενήλικο (και βάλε) βίντεο στην οθόνη μια ομιλήτριας. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι δεν είχε για πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο, αλλά τον χαρακτήρα της Tifa Lockhart από το Final Fantasy VII. Παιχνιδάρα, σε κάθε περίπτωση:

Αυτό που ακολούθησε ήταν τα πιο άβολα 30 δευτερόλεπτα από τότε που οι Γότθοι μπούκαραν στη Ρώμη, κατά πάσα πιθανότητα. Αυτά που μας έμειναν η ήταν η Μαντοβάνι και ο βοηθός της να παλεύουν αγχωμένοι να το κλείσουν (αφού συνυπήρξαν για λίγα δευτερόλεπτα), όμως ο ήχος να επιμένει και να διαρκεί ακόμη πιο μετά κι από το βίντεο.  Το εξαιρετικότερο σημείο είναι στο τέλος, όταν ο Νομπελίστας επιστήμονας ξεκινάει ατάραχος να μιλάει, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση δε μεταδόθηκε μόνο μέσω Facebook, αλλά κι από το κανάλι της Γερουσίας.

Θέλετε να το δείτε, έτσι; Είναι σαφές. Πάρτε τα ρίσκα σας, και επίσης….

NSFW

NSFW

NSFW

Και για τους αληθινά καταδικασμένους στην Κόλαση (ή μερακλήδες, εξαρτάται πως το βλέπετε), αυτή είναι η πηγή:

Ευτυχώς, κάποιοι πρόλαβαν να θέσουν τα μεγάλα ερωτήματα:

Best of internet