Quantcast
THE STREAM

Σε αγγελία στο Spitogatos έβαλαν το τηλέφωνο της Αφροδίτης Λατινοπούλου αξύριστες haters

Η επαγγελματίας body shamer της ΝΔ είχε τη χαρά να μιλήσει με περίπου όλα τα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας


THE NEWSROOM · 14 Ιανουαρίου 2022

Τη ζωή του μεσίτη στην Αθήνα του 2022 έζησε για λίγες ώρες το πιο επιφανές alt-right πουλέν που συνεχίζει να είναι μέλος της ΝΔ, δηλαδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η δαπίτισσα που έγινε διάσημη όταν εξερράγη και έκανε την τρίχα τριχιά κάνοντας το body shaming βασική προεκλογική της δραστηριότητα, μοιράστηκε χτες μαζί μας την εξής ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Σύμφωνα με την ίδια, κάποιος έβαλε τον αριθμό της στο γνωστό site αναζήτησης κατοικίας, spitogatos.gr. Η επίμαχη αγγελία αφορούσε μια κατοικία στα βόρεια προάστια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, έλαβε περισσότερες κλήσεις κι από όσες είχε λάβει ο Νίκος Νικολόπουλος στη γιορτή του.

Όπως είπε:

<«Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο.
Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.
Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει.
Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε »


Πάντως, της έδωσε την δυνατότητα να καταθέσει στα social media περιεχόμενο αντικειμενικά πολύ καλύτερο από το συνηθισμένο της, οπότε κάτι είναι κι αυτό.

Best of internet