Quantcast
THE STREAM

Συνελήφθη 45χρονος που παρείχε την υπηρεσία του εμβολιασμού για λογαριασμό τρίτων

Μέχρι τη σύλληψή του, ο άνδρας φαίνεται ότι πρόλαβε να κάνει κάμποσα εμβόλια για αυτούς που το επιθυμούσαν


THE NEWSROOM · 17 Δεκεμβρίου 2021

Το να απαντάς «Ελλάδα» στο άκουσμα κάποιων ειδήσεων μπορεί να είναι κλισέ, όμως σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζει να αποτελεί την μακράν πιο κατάλληλη απάντηση. Η τελευταία αυθεντικά ελληνική είδηση έρχεται από την Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 45χρονος συνελήφθη επειδή πήγε να εμβολιαστεί έχοντας πάνω του την ταυτότητα άλλου ατόμου.

Ο 45χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως τοξικοεξαρτημένος, συνελήφθη στο νοσοκομείο Λοιμωδών Αγίας Βαρβάρας και μεταφέρθηκε στο τμήμα της περιοχής. Εκεί δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήγε να κάνει εμβόλιο επί πληρωμή, κοινώς θα έκανε το εμβόλιο για λογαριασμό κάποιου άλλου που θέλει μεν το πιστοποιητικό αλλά δε θέλει να εμβολιαστεί. Αργότερα συνελήφθη και ο κάτοχος της ταυτότητας, ο οποίος δήλωσε ότι την έχασε.

Κατά τα λεγόμενά του 45χρονου, η υπηρεσία κόστισε 25 ευρώ. Η Καθημερινή αναφέρει ότι ο άνδρας ομολόγησε στην αστυνομία ότι στο παρελθόν έκανε πολλές φορές αυτή τη δουλειά, με αποτέλεσμα να λάβει και τις αντίστοιχες (κάμποσες) δόσεις του εμβολίου. Το ενδιαφέρον φυσικά εδώ δεν είναι ότι κάποιος δέχεται να εμβολιαστεί πολλές φορές επί πληρωμή (αν μάλιστα έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα), αλλά το ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ψάξουν αυτού του είδους την εξυπηρέτηση.

Είναι ένας συνδυασμός αυθεντικά Ελληνικών παραγόντων που καταλήγουν στο να συλλαμβάνεται ο πιο εμβολιασμένος άνθρωπος της χώρας.

 

 

Best of internet