Quantcast
THE STREAM

Ο Βασίλης Λεβέντης νικά τον αρκουδέη κορωνοϊό, βγαίνει από το νοσοκομείο 76 μέρες μετά

Μπορεί να χρειάστηκαν σχεδόν 50 μέρες στη ΜΕΘ, όμως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βγήκε από πάνω


THE NEWSROOM · 9 Δεκεμβρίου 2021

Πάνω από δύο μήνες χρειάστηκε τελικά να κάτσει στο νοσοκομείο ο Βασίλης Λεβέντης μέχρι να γίνει καλά. Αν θυμάστε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που νόσησε από κορωνοϊό είχε μπει στο νοσοκομείο 2 φορές, καθώς το πρώτο εξιτήριο αποδείχτηκε πρόωρο

Εντέλει ο κ. Λεβέντης κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά έμεινε 47 μέρες στη διασωλήνωση και 76 μέρες στο νοσοκομείο. Παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απλό δωμάτιο εκτός ΜΕΘ, έχει χάσει κάπου 20 κιλά και παρουσιάζει και προβλήματα στην ομιλία λόγω επέμβασης τραχειοστομίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάνει ήδη φυσιοθεραπεία για να συνέλθει και όπως όλα δείχνουν, θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης αφού βγει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη συζυγό του, ο κ. Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί για λόγους υγείας:

«Eίχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας.»

Αυτή ήταν η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.»

Ας ξεκουραστεί λίγο και μετά θα είναι η ώρα για μια ακόμα πιο επική ομιλία:

 

.

 

Best of internet