Quantcast
THE STREAM

Άλλα 280 φρέσκα περιπολικά, μηχανάκια και αγροτικά αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ φλέξαρε η ΕΛΑΣ σήμερα

Ακάθεκτη συνεχίζει να αγοράζει αμάξια, μηχανάκια, αγροτικά και άλλα παιχνίδια η ΕΛΑΣ


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει το μέτρημα με τα νέα παιχνίδια με τροχούς που έχει αποκτήσει η Ελληνική Αστυνομία. Όταν λέμε ότι έχουμε χάσει το μέτρημα το εννοούμε κυριολεκτικά: Η ΕΛΑΣ έχει αποκτήσει από πέρσι λίγες χιλιάδες αυτοκίνητα διαφόρων ειδών, τα οποία μας είχε παρουσιάσει κιόλας όλο χαρά:

Όπως γράφαμε τον Δεκέμβριο του 2020, τα οχήματα αποκτήθηκαν στα πλαίσια ενός τεράστιου εξοπλιστικού προγράμματος που περιλάμβανε και πολλά ακόμη cop toys και κόστισε περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο τα οχήματα του βίντεο ήταν 675, ενώ τα ΜΜΕ της περιόδου ανέφεραν ότι από την αρχή του έτους, η ΕΛΑΣ είχε αποκτήσει άλλα 1453 οχήματα. Είναι σαφές ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει πλέον έναν τεράστιο στόλο με οχήματα για να παίζει, πολλά από αυτά ολοκαίνουργια.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να αρκεστεί σε αυτά. Ευτυχώς, στην Ελληνική Αστυνομία δεν σκέφτονται έτσι: Σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρέλαβε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα άλλα 280 αυτοκίνητα. Ο λογαριασμός έφτασε τα 6.160.220 ευρώ που καλύφθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ευρωπαϊκά κονδύλια.

Όπως είπε:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να διασφαλίσουμε ασφάλεια για τους πολίτες, ασφάλεια σ’ όλη τη χώρα.

Σήμερα έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά για την ασφάλεια των πολιτών, παραλαμβάνοντας 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Τα 80 περιπολικά κατευθύνονται στον Έβρο και 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνέχεια των 100 πρόσθετων περιπολιών που έχουν ξεκινήσει ήδη.»

Δείτε τις φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων διακρίνεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος να το ζει Hot Wheels:

Για να μη γκρινιάζετε για το ΕΣΥ (τις ξέρουμε αυτές τις φτηνές δικαιολογίες), η ΕΛΑΣ πήρε και 42 αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19. Εμείς θεωρούμε ότι τώρα

– 80 περιπολικά (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

– 30 οχήματα αγροτικού τύπου (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

– 4 οχήματα τύπου SUV (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

– 95 μοτοσικλέτες (για τις ομάδες ΔΙΑΣ Αθήνας, Θεσσαλονίκης)

– 5 γερανοφόρα

– 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19

– 24 οχήματα για το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού

Εμείς θα μας ενδιέφερε το ενδεχόμενο να είχαν αποκτήσει 280 από αυτά τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια που έχει πλέον το Λιμενικό και η ΕΛΑΣ στη Χάλκη, θα έδινε ένα άρωμα Playmobil στο όλο πράγμα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet