Quantcast
THE STREAM

Απο-απογραφή: Η άρνηση απογραφής γίνεται meme και το Ίντερνετ δε μπορεί να πει όχι

Η άρνηση απογραφής λογικά είναι το τελευταίο στάδιο εξέλιξης της άρνησης


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2021

Και γιατί να απογραφούμε δηλαδή; Έχει κάποιο νόημα να ξέρουν οι εχθροί του Γένους πόσοι ήμαστε; Στο κάτω κάτω, μην ξεχνάτε ότι στην πραγματικότητα οι ανά τον κόσμο Έλληνες είναι δεκάδες εκατομμύρια, απλά δεν το ξέρουν. Όμως, μια μέρα θα ενωθούν και θα πάρουμε την Πόλη και τέτοια.

Πιο βραχυπρόθεσμα, ο στόχος είναι να μην περάσει η απογραφή του πληθυσμού, γιατί ποιος ξέρει τι θα συμβεί αν πετύχει. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν αφυπνιστεί ακόμη και συμμετέχουν. Πολλώ δε περισσότερο, την κάνουν από μόνοι τους, βγάζοντας το κράτος από τον κόπο. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον, κάποιοι την αρνούνται, προσθέτοντας έτσι την πληθυσμιακή ομάδα που έλειπε από τη ζωή μας και χρειαζόμασταν, αλλά χωρίς να το γνωρίζουμε: Τους αρνητές απογραφής.

Τα πρώτα δείγματα έχουν κάνει ήδη έναν γύρο του Ίντερνετ και πάνε για τον δεύτερο:

Πόσοι είναι αυτοί; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Το ένα πράγμα που είναι βέβαιο είναι ότι κάποιες και κάποιοι είναι πολύ μεγάλα ταλέντα. Το δεύτερο πράγμα που είναι βέβαιο, είναι ότι η άρνηση γενικά έχει γίνει meme και αυτό κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί:

Thanos Armagos

Μήλο Κλέφτης

Nikos Kong

Panos Armagician

Konstantinos Tselos

Sandra Dimitrelou

Thanos Papadimitriou

Λυκούργος Χατζηιωαννίδης

Pavlos-Spyros Karras

Tasos Anastasiou

Giorgos Toufas

Giorgos Toufas

Dimitris Gkioulos

Mits Mann

Spyros Aerakis

Giwrgos Tsagko

Manolis Karampinis

 

 

Best of internet