Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Μπακογιάννης ξεκίνησε να στολίζει Χριστούγεννα μπας και φύγει η υγρασία

Ο ίδιος ο δήμαρχος της Αθήνας πήρε το μικρόφωνο (ή έστω, το κινητό) για να μας ανακοινώσει ότι μπήκαμε στην εποχή της Μαράια Κάρεϊ


THE NEWSROOM · 8 Νοεμβρίου 2021

Το θέμα είναι να έχεις τα σωστά vibes. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε o Δήμος Αθηναίων και όχι απλά άρχισε να στολίζει για τα Χριστούγεννα (τα οποία είναι περισσότερο από ενάμιση μήνα μακριά) αλλά το ανακοίνωσε κιόλας. Για την ακρίβεια, το μεγάλο νέο μας μετέφερε ο ίδιος ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης:

«Η Αθήνα, φέτος, στολίζεται πιο νωρίς από ποτέ και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα είναι χαρά. Είναι αγάπη, είναι αισιοδοξία, είναι ομορφιά. Έχουμε ανάγκη το φως τους.»


Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς που τα σκέφτεται ο κ. Μπακογιάννης, γιατί εμείς ζοριζόμαστε λίγο να συντονιστούμε με τα Χριστούγεννα αυτή την περίοδο: Από τη μία ο Covid, από την άλλη οι 20 βαθμοί Κελσίου σε συνδυασμό με την ομίχλη που είναι πιο πυκνή κι από αυτή του Κάρπεντερ, το να σκεφτείς τον Ρούντολφ δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οκ, θα παραδεχτούμε ότι υπήρξαν κι άλλοι ομοϊδεάτες του:

Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο:

Σε κάθε περίπτωση όλοι γνωρίζουμε ότι ένα είναι το συνθηματικό για την περίοδο των Χριστουγέννων:

Best of internet