Quantcast
THE STREAM

Ένα YouTube σεμινάριο για γκομενικά με ομιλητή παπά θα μπορείτε να απολαύσετε σε λίγο καιρό, αν κάτι τέτοιο θέλετε

Έχει ταράξει την ερωτική σας ζωή ο ανάδρομος Ερμής και δε βγάζετε άκρη; Ένας ορθόδοξος ιερέας θα σας δώσει τη λύση


THE NEWSROOM · 5 Νοεμβρίου 2021

Το σεμινάριο που όλες και όλοι έχουμε ανάγκη ανακαλύψαμε σήμερα το πρωί αγαπητές φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια, δεν ξέραμε καν τον φορέα που το διοργανώνει, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να τον μάθουμε. Πρόκειται για τη Σχολή Γονέων – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Δεν έχουμε ιδέα τι είναι το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης και αν έχει άλλο τμήμα εκτός από τη Σχολή Γονέων. Επίσης, δεν έχουμε ιδέα αν αυτή η σχολή απλά έχει φοιτητές γονείς, ή διδάσκει πως να ανατρέφεις κουτσούβελα ή σε εκπαιδεύει για να γίνεις daddy και mommy (δεν είναι το ίδιο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

Η ίδια η Σχολή αυτοσυστήνεται ως εξής:

«O Mορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» ιδρύθηκε το 1989. Εμπνευστής και πρωτεργάτης της ιδρύσεως της είναι ο κ. Δημήτριος Δημηνάς, Δικηγόρος και Επιμελητής Ανηλίκων ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρός της επί σειρά ετών. Η Σχολή Γονέων έκτοτε λειτουργεί αδιάκοπα με την μορφή Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημοτικό Πάρκο) του Δήμου Κατερίνης από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε χρόνου.

Η Σχολή καλύπτει με υπευθυνότητα και συνέπεια τις ευρύτερες ανάγκες λαϊκής επιμόρφωσης και ενημέρωσης τόσο των γονιών όσο και γενικότερα των νέων ανθρώπων της περιφέρειάς μας, πάνω στα σοβαρά θέματα της αγωγής, της παιδείας, της υγείας, των πνευματικών αναζητήσεων και προβληματισμών, του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς και στα τρέχουσας επικαιρότητας κοινωνικοοικονομικά, πολιτιστικά και Εθνικά θέματα.»

Στο δε ρόστερ των ομιλητών της έχουν βρεθεί κάμποσοι πρώην στρατηγοί, πτέραρχοι, ναύαρχοι και πάει λέγοντας, υψηλόβαθμοι κληρικοί, καθηγητές πανεπιστημίου που το γύρισαν στην πολιτική (όπως ο νυν υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος) και ο Γιώργαρος ο Πατούλης. Επίσης, σε ένα από τα συνέδρια είχε κάνει (αβλεπί) συντονισμό η Βίκυ Φλέσσα. Μπορεί να μην την ξέραμε, αλλά η φάση φαίνεται high profile.

Όπως και να’χει, ας μας συγχωρέσει η Πατρίδα αλλά το ζήτημα που μας καίει πιο πολύ αυτή την περίοδο είναι τα γκομενικά. Πολύ φιλότιμα, η Σχολή Γονέων ανέλαβε να μας κατατοπίσει και σε αυτό τον τομέα. Πιο συγκεκριμένα, επιστράτευσε έναν άνθρωπο του Θεού για να μας φέρει στον ίσιο δρόμο. Αυτός είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, ο οποίος θα δώσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τον σεμνό τίτλο «Ερωτικές σχέσεις».

Αυτό είναι το σχετικό e-αφισάκι για την e-εκδήλωση. To event διοργανώνεται από κοινού με μια Ιερά Μονή, οπότε ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια:

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο ίδιος ιερέας που είχε πρωταγωνιστήσει στο φοβερό σκηνικό με την undercover θεία λειτουργία στο Κουκάκι τον Απρίλιο του 2020. Από τότε βέβαια έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά βρέθηκε να μιλάει σε YouTube εκπομπές για το ίδιο θέμα για το οποίο θα μιλήσει και στις 22 Νοεμβρίου: Τις ερωτικές σχέσεις.

Spoiler alert: Ο πάτερ δεν εγκρίνει τις πολλές προγαμιαίες περιπέτειες, sorry not sorry.

Κρίμα που δε θα μπορεί να υπάρχει και συμμετοχή του κοινού:

 

 

Best of internet