Quantcast
THE STREAM

Εικόνα της Παναγίας κλαίει εδώ και 365 μέρες, μας πληροφόρησε ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος

Για την ακρίβεια, ο γνωστός μετεωρολόγος μας πληροφόρησε ότι κλαίει συνεχώς εδώ και ένα χρόνο


THE NEWSROOM · 29 Οκτωβρίου 2021

Δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε αγαπητές φίλες και φίλοι. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μάθαμε από τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, είναι ότι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα υπάρχει μια εικόνα της Παναγίας που δακρύζει ακατάπαυστα εδώ και ένα χρόνο. Κι όταν λέμε ακατάπαυστα, το εννοούμε: Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι το δάκρυ της Παναγίας τρέχει κορόμηλο εδώ και 365 μέρες (οκ, δεν είπε τον ακριβή αριθμό ημερών), 24 ώρες το 24ωρο.

Όπως όλα τα σπουδαία πράγματα, σαν αυτά που μας δίδαξε ο Ντόναλντ Τραμπ, έτσι και η συγκεκριμένη αγία στατιστική γράφτηκε στο Twitter: Αυτό ήταν του tweet του βουλευτή, του οποίου η παρουσία κοσμεί το ελληνικό κοινοβούλιο από το 2019. Σε περίπτωση που δεν τον πιστεύετε, το γράφει (και παρέχει και οπτικό υλικό) και το Βήμα Ορθοδοξίας.

Όπως φαίνεται από τις παραπάνω εικόνες, η παγκόσμια αλλά κυρίως η εγχώρια αθεΐα έχει δεχτεί συντριπτικό πλήγμα. Αυτό ήταν το tweet:

Δυστυχώς, οι γνωστοί ασέβαστοι δεν λυπήθηκαν καν την θλιμμένη φάση της Παναγίας που έχει ρίξει τόσο κλάμα:

Να πούμε εδώ ότι μπορεί στο Twitter να είναι busy, στο Facebook όμως ο Γιάννης Καλλιάνος πρόλαβε να ταπώσει δύο άπιστους Θωμάδες:

Εμείς θα σας θυμίσουμε τι παίζει με αυτούς που βρίζουν την Παναγία;

Best of internet