Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Τραμπ φτιάχνει δικό του social media, επειδή ξέρουμε ότι σας είχε λείψει το παλιόπαιδο

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στη ζωή μας


THE NEWSROOM · 21 Οκτωβρίου 2021

Δε σας έχει λείψει λίγο ο Ντόναλντ Τραμπ; Από τότε που σταμάτησε να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ και μέλος του Twitter, ο ακροδεξιός βαψομαλλιάς με το ΕΓΩ σε μέγεθος πλανήτη σπάνια μας δίνει κάτι από αυτά τα ωραία που μας είχε συνηθίσει: Μια εξωφρενική ατάκα, μια στιγμή απίθανης αμηχανίας, μια ενθάρρυνση ανατροπής της κυβέρνησης και κατάλυσης του πολιτεύματος, μια δήλωση ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Τουταγχαμών και άλλα τέτοια.

Ευτυχώς για όλους μας, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε μια λύση ώστε να τον βλέπουμε συχνότερα. Υπενθυμίζουμε ότι δεν διώχτηκε μόνο από το αγαπημένο του Twitter: Μετά τη φάση με το Καπιτώλιο στις 6/1, ο Ντόναλντ έφαγε πόρτα και από το Facebook και το YouTube, τα οποία χρησιμοποίησε για να μπριζώσει τους οπαδούς του. Όπως θα θυμάστε, στη συνέχεια τα μάζεψε, έκανε τον ανήξερο για τις εν λόγω δηλώσεις και άδειασε τους οπαδούς του, επειδή έτσι κάνουν οι αληθινοί players.

Σε κάθε περίπτωση, χθες ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι φτιάχνει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο θα λέγεται «Truth Social». Όπως είπε, το concept είναι ότι οι μεγάλες tech επιχειρήσεις λογοκρίνουν ότι γουστάρουν, οπότε έφτιαξε κάτι για να δώσει ελεύθερα σε όλους μια πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι οι Ταλιμπάν μπορούν να έχουν παρουσία στο Twitter, όμως ο ίδιος δε μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι θα μέτραγε να βλέπαμε μια στιχομυθία του Ντόναλντ με το γραφείο Τύπου των Ταλιμπάν, όμως προς το παρόν μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε.

Όπως είπε:

«Δημιούργησα τον Truth Social και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, μολαταύτα ο αγαπημένος σας αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο.»

Προς το παρόν, το url οδηγεί τους χρήστες στην αναμονή ή στην προπαραγγελία της εφαρμογής από το Apple App Store.  Σύμφωνα με τα διαθέσιμα σκρίνσοτς, το νέο website και app θα μοιάζει (φυσικά) με το Twitter. Ως προς τις ημερομηνίες, η beta λειτουργία της θα αρχίσει για προσκεκλημένους χρήστες τον Νοέμβριο και το website θα είναι online μέσα στο 2022. Θα προσφερθεί επίσης και συνδρομητική υπηρεσία βίντεο, έτσι για να πονέσει και το YouTube.

Ανυπομονούμε από τώρα για νέo covfefe.

(πηγή)

 

Best of internet