Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Φιλοσοφημένος πελάτης ζητά ανεμβολίαστη κομμώτρια ώστε να MHN κολλήσει Covid

Ένας άλλος ζήτησε από το ίδιο κομμωτήριο 10.000 ευρώ γιατί αποπειράθηκαν να τον βασανίσουν, δηλαδή του ζήτησαν να βάλει μάσκα


THE NEWSROOM · 21 Οκτωβρίου 2021

Δύο requests ανάλογα των καιρών που ζούμε δέχτηκε ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ η ιδιοκτήτριά του Ιωάννα Κισσούδη, και οι δύο ήταν αρνητές κάποιου πράγματος: Η πρώτη περίπτωση είχε άρνηση εμβολίου (αλλά αποδοχή ύπαρξης Covid, για να μη λέτε), ενώ η δεύτερη είχε άρνηση μάσκας.

Η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος κύριος ήταν και μύστης του αστικού, αλλά και του ποινικού δικαίου: Όταν του αρνήθηκαν το δικαίωμα να κουρευτεί χωρίς μάσκα, φώναξε την αστυνομία και τόσο η κομμώτρια, όσο και ο ίδιος οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί της έκανε αγωγή αιτούμενος 10 χιλιάρικα με το επιχείρημα ότι τον βασανίζει επειδή του ζητά να φορέσει μάσκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης, που ως γνωστόν έχει πάντα δίκιο, έχει κάνει αντίστοιχες αγωγές και στους δύο αστυνομικούς.

Ο πρώτος προκάλεσε αναμφίβολα λιγότερη αναστάτωση, ενώ εντυπωσίασε και με τις επιδημιολογικές του γνώσεις. Το δικό του αίτημα ήταν να κουρευτεί από ανεμβολίαστη κομμώτρια, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανεμβολίαστοι έχουν μικρότερο ιικό φορτίο. Αν μη τι άλλο, είναι μια άποψη για τον ιό και την αντιμετώπισή του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν ανταποκρίνεται μόνο η αγορά στους πελάτες, ανταποκρίνονται και οι πελάτες στην αγορά.

 

Best of internet