Quantcast
THE STREAM

Σόρι για τη σύνδεση του ΠΑΟΚ με γειτονική σλαβική χώρα από Β ζήτησε ο ΑΝΤ1

Ο σταθμός απολογήθηκε για τον ξαφνικό Μπαμπινιωτισμό που συνέβη στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2021

Τρίτος Βαλκανικός Πόλεμος παραλίγο να ξεσπάσει χτες το βράδυ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η αφορμή ήταν το στιγμιότυπο από το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» για το οποίο γράφαμε χτες, όπου ένας παίχτης ακολούθησε την διάσημη προσέγγιση του Μπαμπινιώτη για να περιγράψει μία γειτονική χώρα. Αναλυτικά, πρώτα ήρθε η λέξη ΠΑΟΚ, μετά η λέξη Θεσσαλονίκη και τελικά η λέξη Βουλγαρία.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εκτίμησε καθόλου τη σκέψη των παιχτών, τονίζοντας ότι η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη. Αντίθετα, χαρακτήρισε την εκπομπή «κατάπτυστη» και απείλησε άμεσα με εξώδικα και διορία 48 ωρών για να απολογηθεί ο σταθμός, προκειμένου να αποφευχθεί μια εισβολή στην επικράτεια του αθηναϊκού κράτους ως αντίποινα. Βέβαια, το κοινό είχε τις δικές του ιδέες για την τιμωρία της Ζέτα Μακρυπούλια και της εκπομπής της:

Δείτε το βίντεο:

Εντέλει, δε χρειάστηκε να περάσουν 48 ώρες. Για την ακρίβεια, δε χρειάστηκε να περάσουν ούτε 18 ώρες για να βγει απολογητική ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.»

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε αν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συμφωνούν με την ΠΑΕ τους:

Best of internet