Quantcast
THE STREAM

Όλα τα χαϊλάιτς από το υποθαλάσσιο Κάστρο του Τακέσι που είναι από χτες η Ελλάδα

Η πολυπόθητη στιγμή που όλη η χώρα είναι πλέον παραλία


THE NEWSROOM · 15 Οκτωβρίου 2021

Μήπως δύο γερά κύματα βροχής ήταν αρκετά; Μήπως ένα λεωφορείο που εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό ακριβώς μπροστά στο Σταύρος Νιάρχος ήταν αρκετό; Μήπως ξεμπερδέψαμε με τον «Μπάλλο»;

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θεόδωρο Κολυδά, μπορεί και όχι:

Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων εντυπωσιακών σκηνικών, θα κάνουμε μια ανασκόπηση από τα εξωτικά συμβάντα των τελευταίων 16 ωρών. Για αρχή, μια κυρία αποφάσισε να βγει να κάνει κανό στο ολοκαίνουργιο ποταμάκι που διαθέτει η γειτονιά τους στον Κολωνό, στην οδό Αντιγόνης. Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από χτες και παραμένει στην ίδια κατάσταση μέχρι σήμερα.

Η εν λόγω κυρία δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι έχει πάθει ζημιά ύψους 8.000 ευρώ. Εκτιμούμε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα την συμβουλέψει να γίνει freelancer ντελιβερού με το κανό της και να ρεφάρει έτσι όλη τη ζημιά μέσω της ελεύθερης αγοράς. Αποζημίωση και τέτοια δεν χρειάζονται, σαμποτάρουν την επιχειρηματικότητα:

 

Ο καλύτερος όμως ήταν αυτός εδώ ο μάστορας του αυτοσχέδιου, που κατάφερε να ανοίξει το αμάξι του χωρίς να βραχεί:


Στη δε Θεσσαλονίκη, ο δρόμος άνοιξε ως δια μαγείας και σχημάτισε μια τρύπα 5 μέτρων, ώστε ένα αστικό λεωφορείο να μπορέσει να συνδεθεί απευθείας με το μετρό. Όλοι θέλουμε να γίνουμε κάτι όταν μεγαλώσουμε, αυτό ήθελε να γίνει βαγόνι.

Να πούμε εδώ ότι οι 15 επιβάτες και ο οδηγός είναι όλοι καλά στην υγεία τους μετά από αυτή την εμπειρία. Πάρτε το σαν σημάδι ότι πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας:

Ως προς τα χτεσινά γεγονότα, το βυθισμένο λεωφορείο της Ποσειδώνος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό:

Spiros Labos

Giwrgos Tsagko

Manolis Karampinis

Giannakis Makris

 

Fotis Venetsanos

Ηρώ Παρασύρη

Panos Diamantis

Μία άλλη καταπληκτική φωτογραφία έρχεται από τον σταθμό Άγιος Ελευθέριος στα Πατήσια, όπου οι καταρράκτες του Νιαγάρα άνοιξαν το πρώτο τους ελληνικό υποκατάστημα:

Όταν στάζει η έμπνευση, καταλαβαίνετε ότι κάποιος πήγε ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο ταμείο:

Best of internet