Quantcast
THE STREAM

Μάθημα κατασκευής γέφυρας με θρανία σε υποβρύχιο πλέον σχολείο έγινε σήμερα στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» είναι εδώ και έχει προκαλέσει ακριβώς ό,τι περιμένατε να προκαλέσει


THE NEWSROOM · 14 Οκτωβρίου 2021

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση ελαφρώς αναβαθμισμένη σε σχέση με το «βρέχει πολύ». Η κακοκαιρία με το χορευτικό όνομα «Μπάλλος» έχει κάνει για τα καλά αισθητή την άφιξή της και έχει ήδη προλάβει να δημιουργήσει μερικές καταστάσεις 100% ελληνικές – κι αυτό δεν οφείλεται ούτε στο DNA ούτε στις θεωρίες του Παπαρρηγόπουλου.

Για παράδειγμα, σε ένα σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε ήδη το γνώριμο θέαμα της πεζογέφυρας από θρανία που θα ζήλευε και το Μηχανικό του Στρατού. Το σχολικό συγκρότημα που στέγαζε το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο πλημμύρισε και η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντλήσει τα νερά. Μέχρι να γίνει αυτό, οι μαθητές την έκαναν στήνοντας αυτοσχέδια γέφυρα.

Δείτε το βίντεο:

 

Λέμε γνώριμο γιατί είναι κάτι που στην Ελλάδα συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε πλημμύρες, κατά πάσα πιθανότητα. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Αθηναίων και οι αρχές γενικά δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Φαντάζεστε πως θα νιώθαμε αν έλεγαν ότι είναι σε ανετοιμότητα;

Αν θέλετε να νιώσετε λίγο καλύτερα με την πάρτη σας, δείτε την χαρά της ζωής να καθρεφτίζεται στο πρόσωπο αυτού του ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που κάλυπτε από την Καλαμάτα:

Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να γίνουν ναυτικοί:


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολιτική Προστασία φρόντισε να στείλει σήμερα στους Αθηναίους ένα από τα γνωστά της προειδοποιητικά μηνύματα:

«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών.»

Πολύ καλή η ιδέα τους, μόνο με την περίπτωση που έχει πλημμυρίσει η περιοχή που ζεις υπάρχει ένα θεματάκι.

 

 

Best of internet