Quantcast
THE STREAM

Τελείως ζεν ήταν η απάντηση της Ζενεβιέβ στις κατηγορίες Λιάγκα ότι στο GNTM “σεξουαλίζονται”

Και αρκετά σύντομη σε διάρκεια, θα προσθέσουμε εμείς


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μονολεκτική ήταν η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον τιτάνα της ελληνικής δημοσιογραφίας, Γιώργο Λιάγκα. Η κριτής του GNTM βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όπου κλήθηκε να σχολιάσει να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Λιάγκα για τη φωτογράφιση με αυτοκίνητα που προβλήθηκε στο ριάλιτι μοντέλων τη Δευτέρα 27/9.

Αν δεν γνωρίζετε, ο κ. Λιάγκας δήλωσε ότι το Bachelor είναι θύμα υποκριτών κι επίσης ότι οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM σεξουαλίζονται πάνω σε ένα αυτοκίνητο:

«Εδώ, στην ελληνική τηλεόραση που κάνετε όλοι δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor στον Alpha λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλλη τους και ξεφτιλίζονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Εκεί σας ενοχλεί όλους, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και λικνίζονται, σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο

Επιγραμματικά, προσπαθούν να κολάσουν τον γείτονα, είπε ο βραβευμένος σε θέματα λίμπιντο και σεξουαλικότητας δημοσιογράφος:

«To concept είναι φωτογράφιση για να ερεθίσετε τον γείτονα.»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η απάντηση της κ. Μαζαρί δεν είχε μέγεθος paper:

Να πούμε εδώ ότι εμείς συγκεκριμένα εκτιμούμε και την προφορά «φΕλάκια», είναι πολύ σημαντικό για μας.

Best of internet