Quantcast
THE STREAM

«Μου την έπεσαν αγριογούρουνα και μου ψείρισαν το κινητό» καταγγέλει η Σακίρα

Μία πολύ στενή επαφή με το ζωικό βασίλειο είχε η Κολομβιανή σταρ στο πάρκο


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μία ιστορία που κόβει την ανάσα μοιράστηκε χτες το βράδυ η Σακίρα με τους εκατομμύρια οπαδούς της. Η Κολομβιανή σταρ, η οποία κατοικεί μόνιμα στην Βαρκελώνη μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της, βγήκε για μια απλή βόλτα ως το πάρκο με τον 8χρονο γιο της, Μίλαν, όμως έπεσε πάνω σε μια συμμορία από αγριογούρουνα. Η συμμορία αποτελείτο από δύο ζωντανά, αν σας τρώει η περιέργεια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε σχετικά Instagram stories, τα γουρούνια της προκάλεσαν ζημιές στην τσάντα και παραλίγο να της ψειρίσουν το κινητό:

«Κοιτάχτε πως έκαναν την τσάντα μου τα δύο γουρούνια που μου την έπεσαν στο πάρκο.

Απομακρύνονταν με την τσάντα μου που είχε μέσα στο τηλέφωνό μου. Διέλυσαν τα πάντα. Στο τέλος παράτησαν την τσάντα μου επειδή υπερασπίστηκα τον εαυτό μου.»

Δείτε το βίντεο όπου η τραγουδίστρια μας δείχνει την λερωμένη από την γουρουνοεπίθεση τσάντα:

Σύμφωνα με τον Independent, τα αγριογούρουνα που ζουν στο εθνικό πάρκο Collserola κάμουν συχνά εφόδους στις κοντινές γειτονιές της Βαρκελώνης (η κυριλέ συνοικία που μένει η Σακίρα μαζί με τον σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ, είναι μία από αυτές) ψάχνοντας μεζεδάκια στους κάδους σκουπιδιών. Το 2016, η αστυνομία της πόλης δέχτηκε πάνω από 1000 κλήσεις για περιστατικά με γουρούνια.

Άμα ακούσετε για κάποιον που δέχεται ανταλλαγή τηλεφώνου με βολβούς ή κάτι τέτοιο, ξέρετε ποια να ενημερώσετε.

 

Best of internet