Quantcast
THE STREAM

Βγήκε από τη διασωλήνωση ο άρρωστος με κορωνοϊό Βασίλης Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πέρασε από το πρώτο checkpoint για τη νίκη επί του Covid


THE NEWSROOM · 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να ανησύχησε την οικογένειά του και τους φίλους τους, όμως τελικά δείχνει να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Αναφερόμαστε φυσικά στην κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και ζωντανού πολιτικού μύθου της χώρας, ο οποίος είναι άρρωστος με κορωνοϊό.

Τις προηγούμενες ημέρες, η κατάσταση του κ. Λεβέντη επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μπει το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και λίγες ώρς μετά, να βρεθεί στη ΜΕΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει εμβολιαστεί – όχι επειδή πιστεύει ότι τα εμβόλια θα του χαρίσουν υπερταχεία σύνδεση με το Ίντερνετ, αλλά επειδή πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Είχε μάλιστα ταχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία υπέρ του εμβολιασμού:

«Οπωσδήποτε όλα τα σοβαρά κόμματα και όλοι οι σοβαροί άνθρωποι πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που προτείνουν στον κόσμο να μην εμβολιαστεί είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές, κάτι που μιλάνε για συνωμοσίες, Μπιλ Γκέιτς, Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο Ιντερνετ. Και αυτοί όμως δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν. Τι θέλουν να κάνουμε; Να μην κάνουμε τίποτα, να πεθαίνει ο κόσμος; Είναι η επιστήμη που έχει τον λόγο. Αυτή την ώρα είναι η ώρα της επιστήμης. Εμείς οι πολιτικοί, εμείς στην Ενωση Κεντρώων αυτό προτείνουμε, να πάνε να εμβολιασθούν όλοι.

Την έχω την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και να μην ακούν κάποιους που είτε θέλουν να κάνουν διαφήμιση στον εαυτό τους είτε θεωρούν ότι υπάρχει ευκαιρία τώρα και πάνε να επωφεληθούν. Ο κόσμος να ξέρει ότι όταν επιστήμονες, καθηγητές βγαίνουν στις τηλεοράσεις, δεν βγαίνουν ούτε για να κονομήσουν ούτε για να κάνουν εφέ. Εχουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και φοβούνται τα χειρότερα, να γενικευτεί το κακό, να αυξηθούν τα κρούσματα, να χρειαστούν θέσεις στις ΜΕΘ και να χαθεί ο έλεγχος. Αυτό, προς θεού, προσεύχομαι στον Θεό να μην γίνει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης για το εμβόλιο.»

Εντέλει και παρότι η κατάσταση της υγείας του υπήρξε σοβαρή, ο κ. Λεβέντης φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Μάλιστα, το νοσοκομείο εξέδωσε σήμερα σύντομη ανακοίνωση, όπου δηλώνει ότι βγήκε από τη διασωλήνωση:

«Σήμερα 28/9/2021, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος.»

Ελπίζουμε να βγει το συντομότερο δυνατόν.

Best of internet