Quantcast
THE STREAM

Πύργος: Με την προστατευτική στολή του τσολιά πήγε γονιός – αρνητής Covid στο δικαστήριο

Ο πατέρας μιας 10χρονης μαθήτρια έχει θέμα κυρίως με τις μάσκες, αλλά και με τα εμβόλια δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά


THE NEWSROOM · 27 Σεπτεμβρίου 2021

Επηρεασμένος από τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης φαίνεται ότι είναι ένας γονιός στον Πύργο. Όπως όλα δείχνουν, ο εν λόγω πατέρας δε θέλει το 10χρονο παιδί του να φοράει μάσκα κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να κάνει μάθημα σε κάτι σαν αυτοσχέδια απομόνωση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, το παιδί κάνει μάθημα μόνο του στο σχολείο, σε ειδική αίθουσα με έναν εκπαιδευτικό για διδάσκοντα. Ο πατέρας της δεκάχρονης υποστηρίζει ότι οι απλές πάνινες και χειρουργικές μάσκες (τις οποίες σε post στο FB αποκαλεί χάμουτρα) δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό. Το ίδιο λογικά πιστεύει και για τα εμβόλια τα οποία αποκαλεί μπόλια.

Όπως είπε, δεν έχει εμβολιαστεί και θα περιμένει τουλάχιστον δύο χρόνια για να το κάνει:

«Όχι και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το κάνω τουλάχιστον για δυο χρόνια ακόμα.»

Για τις μάσκες είπε τα εξής:

«Τα μόνα λόγια που μπορώ να πω γιατί υπάρχει μια τριήμερη αναβολή, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο, το μόνο που θέλω να πω και να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες και οι γονείς και θέλω να το ακούσετε καθαρά, οι υφασμάτινες μάσκες και οι απλές χειρουργικές δεν έχουν καμία έγκριση, καμία πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ότι προστατεύουν από τον covid-19.»

Εντέλει, το μεσημέρι του Σαββάτου ο γονέας κατέληξε στο δικαστήριο μετά από μήνυση που του έκανε ο διευθυντής για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υπάρχουν post στο Facebook από φιλικά του πρόσωπα που άνετα χαρακτηρίζονται σαν προτροπές σε βιαιοπραγία σε βάρος του διευθυντή και του διδακτικού προσωπικού. Όπως καταλαβαίνατε, αν μπορούσε να μετρηθεί με φυσικό τρόπο η αμηχανία, εδώ θα είχαμε μια αμηχανία μέχρι το φεγγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Νομίζουμε ότι μετά από αυτό ο Covid-19 μπορεί να μετονομαστεί σε Covid-1821.

Best of internet