Quantcast
THE STREAM

Τρία άτομα στήνουν simulation μούφα εμβολιασμού, πιάνονται στο VAR, μπουζουριάζονται

Στο φουτουριστικό ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας συνέβη το αξιομνημόνευτο αυτό περιστατικό


THE NEWSROOM · 23 Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι τώρα είχαμε εμβολιασμένους και ανθρώπους που για x, y λόγους δεν εμβολιάζονται (από προβληματισμένους με την περίοδο δοκιμών ή τέλος πάντων κάτι προσγειωμένο, μέχρι πολεμιστές που μάχονται κατά του παγκόσμιου 5G) – άντε και κάποιους που πήγαν να βγάλουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όπως ανέφερε πριν λίγες βδομάδες η κυρία Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου:

«Υπάρχει πίεση σε γιατρούς και υγεινομικούς για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και πλαστά θετικά τεστ για να αποφύγει κάποιος τον εμβολιασμό. Τα κέντρα διενεργούν τα τεστ και καταγράφουν στο μητρώο covid το αποτέλεσμα, άρα ο ενδιαφερόμενος ανάλογα με το αποτέλεσμα έχει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολίτες που πιέζουν γιατρούς, κέντρα για ψευδές θετικό rapid test έναντι αμοιβής. Έχει καταγγελθεί από γιατρούς.»

Σε κάθε περίπτωση, είχαμε μείνει. Αυτό που μάθαμε χτες είναι ότι γίνονται και fake εμβολιασμοί, δηλαδή μια κανονική τελετή απόδοσης εμβολίου, χωρίς όμως το μαγικό (ή σατανικό, ό,τι προτιμάτε) υγρό. Για την ακρίβεια, όχι μόνο καταγράφηκαν σε βίντεο, αλλά υπήρξαν και συλλήψεις.

Το στόρι έχει ως εξής: Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είναι μια συνταξιούχος πλαστικός χειρουργός, που είχε κάνει την πρώτη δόση (!) αλλά για κάποιο λόγο ήθελε να κάνει εικονικά τη δεύτερη, η βοηθός της και μια νοσηλεύτρια φίλη τους. Το κόνσεπτ είναι ότι έκαναν σχεδόν όλο το show (δηλαδή η σύριγγα μπήκε στο μπράτσο της χειρουργού) στο ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας, αλλά χωρίς να χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενο του μπουκαλακίου.

Δείτε το βίντεo:

Μάλιστα, φαίνεται να άλλαξαν το ραντεβού, ώστε να μην τους εμβολιάσει κάποιος άσχετος, αλλά η γνωστή τους νοσηλεύτρια (η δε βοηθός φέρεται να άδεια το υγρό στον αέρα). Αυτά τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Σύμφωνα δε με το υπουργείο ΠροΠο, η έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη ξεκίνησε από κάποιες πληροφορίες  που τέθηκαν υπόψη αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα που ήρθε στη συνέχεια, μαζί με την μελέτη του υλικού, οδήγησε στα περαιτέρω. Τώρα το αν οι πληροφορίες είναι σαν αυτές που έχει επικαλεστεί τόσες φορές το ΠροΠο, εμείς δεν το γνωρίζουμε. Τα κατά περίπτωση αδικήματα είναι αυτά της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

Εμείς το ξέρουμε από παλιά ότι το VAR έχει άπειρες δυνατότητες;

 

 

 

 

Best of internet