Quantcast
THE STREAM

Κόρη ηλικιωμένου με Covid ήθελε να τον σώσει η ίδια με αλόη, απειλούσε γιατρούς

Τη δίκη της προσέγγιση στην θεραπεία του κορωνοϊού ήθελε να ακολουθήσει μια κόρη ασθενούς στο Λαϊκό Νοσοκομείο


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα ακόμη επεισόδιο ασθενών εναντίον γιατρών, το οποίο μάλιστα έχει new age άρωμα μας έρχεται από το Λαϊκό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το θέμα έχει πάρει έκταση λόγω της εμπλοκής δικηγόρων, όπως δηλαδή συνέβη στην περίπτωση του αντιεμβολιαστή δικηγόρου που “συμβούλευε” μια άτυχη γυναίκα στον Ευαγγελισμό.

Το στόρι έχει ως εξής: Η ομάδα των δικηγόρων ενθαρρύνει διάφορους συγγενείς που είναι αρνητές Covid να κάνουν μηνύσεις στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, υποστηρίζοντας ότι θα πάρουν αποζημιώσεις, ενώ πιο συγκεκριμένα φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο δύο γυναίκες γιατρούς του νοσοκομείου. Η υπόθεση που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της so 2021 υπόθεσης αφορά έναν ηλικιωμένο που μπήκε στο Λαϊκό σε σοβαρή κατάσταση λόγω Covid.

Το πράγμα πήρε φωτιά όταν η άποψη της γιατρού για τη θεραπεία του ήρθε σε αντίθεση με τη γνώμη της κόρης του ηλικιωμένου. Η γιατρός ήθελε να ακολουθηθεί επιθετική θεραπεία, όμως η κόρη του την έβγαλε βίντεο και την απείλησε ότι θα συμβούν διάφορα αν γίνει κάτι τέτοιο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η κόρη διαβεβαίωσε τους γιατρούς ότι δε χρειάζεται διασωλήνωση ή κάτι τέτοιο, γιατί μπορεί η ίδια να θεραπεύσει τον πατέρα της με αλόη.

Ναι, με αλόη, αυτό που λέμε aloe vera. Όπως είπε στο MEGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος:

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπειο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κοροναϊό»

Δείτε το βίντεο:


Best of internet