Quantcast
THE STREAM

Καλλιτεχνική ψυχή σπάει τζάμι του ΗΣΑΠ με κουτουλιές για ένα βίντεο στο TikTok

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, χρειάστηκαν ακριβώς τέσσερις κουτουλιές για να το πετύχει


THE NEWSROOM · 17 Σεπτεμβρίου 2021

Κομμάτι της ελληνικής ζωής μας έχει γίνει πλέον το TikTok, το πιο πρόσφατο από τα μεγάλα social media. Αυτό που δεν περιμέναμε ότι η ζωή μας μπορεί να γίνει κομμάτια λόγω TikTok, ή τέλος πάντων να αποκτήσει (πραγματικά και όχι μεταφορικά) τραύματα.

Το περιστατικό στο οποίο αναφερόμαστε εντάσσεται με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στα διάφορα σπασίματα που γίνονται στα βαγόνια του ΗΣΑΠ, τα οποία φαίνεται να έχουν αυξηθεί φέτος – από 14 περιστατικά ανά μήνα πέρσι, σε 21 περιστατικά ανά μήνα φέτος. Όπως είπε στο MEGA ο διευθυντής της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ, Ηλίας Μανίκας:

«Έχουμε αυτά τα πολύ συχνά περιστατικά. Ομάδες νεαρών ατόμων σπάνε η ξεκολλάνε τα τζάμια. Τα σπάνε με διάφορους τρόπους. Δεν ξέρω τι μορφή αντίδρασης είναι αυτή. Επειδή αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν μπορούμε να έχουμε φύλαξη. Αυτές οι ομάδες δεν δρουν όταν υπάρχει κόσμος στο βαγόνι.»

Απλά, οι περισσότερες παρεμβάσεις δεν είναι τόσο ξεχωριστές όσο αυτή που θα περιγράψουμε. Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» προβλήθηκε ένα βίντεο από το TikTok, στο οποίο βλέπουμε έναν νεαρό να σπάει ένα τζάμι του συρμού με κουτουλιές. Ελπίζουμε να μην το θεωρήσετε spoiler, αλλά καταφέρνει όντως να το σπάσει.

Δείτε το βίντεο στο 1:27 :


Αν το εντάξει με κάποιο τρόπο στο ρεύμα της αποδόμησης ίσως έχει ελπίδες να χωθεί στην επόμενη Μπιενάλε ή Ντοκουμέντα.

Best of internet