Quantcast
THE STREAM

Λαμία: Παππούς πυροβόλησε με καραμπίνα τον Θεό στον ουρανό επειδή κόλλησε covid

Την εσχάτη των ποινών επέβαλα ένας ηλικιωμένος Λαμιώτης στον Πατέρα ημών τον εν τοις ουρανοίς


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τον δικό του τρόπο να δικάσει τη μοίρα του και τις ανώτερες δυνάμεις βρήκε ένας ηλικιωμένος στη Λαμία, σύμφωνα με το τοπικό μέσο Lamiareport. Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης στην κοινότητα Αγία Παρασκευή στη Λαμία, ο παππούς πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα, βγήκε έξω και άρχισε να πυροβολεί.

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό: Ο στόχος του ηλικιωμένου κυρίου δεν ήταν κάποιος από τους γείτονες. Ο παππούς σημάδεψε τον ουρανό και πιο συγκεκριμένα, τον Θεό που πολλοί πιστεύουν ότι κατοικεί εκεί πάνω. Όπως εξήγησε ο ηλικιωμένος αργότερα, τα έβαλε με τον Θεό επειδή ο δεύτερος ευθύνεται για το ότι κόλλησε κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα, στην οποία βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι προβλέψιμη: Η αναστατωμένη γειτονιά φώναξε την αστυνομία και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και κατάσχεσαν το όπλο. Μετά το μπαλάκι πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, η οποία θα σχηματίσει δικογραφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παππούς είναι καλά στην υγεία του και δήλωσε ότι δεν άντεχε άλλη καραντίνα.

Ούτε καραντίνα,  ούτε καραμπίνα, θα πούμε εμείς.

 

Best of internet