Quantcast
THE STREAM

Με την γνωστή ειδική διαδρομή «μπάχαλα μπροστά από τη Βουλή» η πρεμιέρα του Ράλι Ακρόπολις

Την πασίγνωστη πορεία που όλη η υφήλιος γνωρίζει τίμησε η επαναφορά του Ράλι Ακρόπολις


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2021

Μία ήδη πολύ γνώριμη σε Έλληνες και ξένους διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας τίμησε χτες το Ράλι Ακρόπολις. Η πορεία ήταν φυσικά η ίδια που περπάτησαν χιλιάδες διαδηλώσεις τα τελευταία χρόνια, όμως χτες υπήρχε μια κρίσιμη διαφορά: Η βόλτα γύρω από την πλατεία Συντάγματος έγινε με την ευλογία της κυβέρνησης και του κράτους.

Για αρχή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τύπου ευλόγησε τα αυτοκίνητα του ράλι, δυστυχώς χωρίς να το κάνει με τον σωστό τρόπο, δηλαδή ανοίγοντας το καπό:

Ο κ. Μητσοτάκης χάρηκε τόσο πολύ με τα γκάζια στο κέντρο που έκανε και ξεχωριστή δήλωση επί του θέματος:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το φέραμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Ελληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση.»

Προφανώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε κι αυτός μία από τα ίδια:

Γενικά δεν άφησε καμία ευκαιρία για φωτογραφίες να χαθεί:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπερειδική διαδρομή γύρω από το Σύνταγμα ήταν απλά η εισαγωγή: To main event είναι ο αγώνας στα βουνά από το Λουτράκι μέχρι τη Λαμία.

Όλη η Ελλάδα μας είναι φυσικά ενθουσιασμένη με το μεγάλο γεγονός. Είτε πήγε εκεί:

Είτε το είδε από μακριά:

Εντάξει, ο Γιώργος Πατούλης, τον οποίο τελευταία στιγμή απέκλεισαν από το νόμιμο δικαίωμά του στo photoshooting, ίσως να μην είναι:

Υπήρξαν φυσικά και ιδέες για περισσότερες υπερειδικές διαδρομές και δοκιμασίες:

Best of internet