Quantcast
THE STREAM

Ban στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις σειρές που έπαιζε ρίχνει η ελληνική τηλεόραση

Η επανάληψη των σειρών στις οποίες συμμετείχε διακόπτεται επ’ αόριστον


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2021

Το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης περιμένοντας τη δίκη με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο (και φυσικά, μπορεί οι καταγγελίες να μη σταματήσουν εκεί), δε σημαίνει ότι τα πράγματα δε μπορούν να πάνε χειρότερα γι’ αυτόν. Αυτή τη βδομάδα ο πρώην περιζήτητος ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου ήρθε αντιμέτωπος με τη μόνιμη εξορία του από την τηλεόραση.

Η αρχή είχε γίνει από τη δημόσια τηλεόραση και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», στην οποία σταμάτησε να υπάρχει  όμως το πράγμα δε θα σταματήσει εκεί, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να εξαφανίσουν από την ταινιοθήκη τους τις παραγωγές που συμμετείχε ο κ. Φιλιππίδης. Η απόφαση των καναλιών να σταματήσουν την επανάληψη των σειρών (αλλά και των θεατρικών παραστάσεων) όπου πρωταγωνιστεί περιλαμβάνει σειρές όπως «Χάι Ροκ», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», «50 – 50», «Λάκης ο γλυκούλης» κι άλλες. Το ότι κάποιες από αυτές είχαν μεγάλο σουξέ, δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι σύμφωνα με περισσότερες από μία καταγγέλουσες, όταν του προέβαλαν αντίσταση, ο κ. Φιλιππίδης τις είχε απειλήσει ότι θα εξασφαλίσει το ότι δε θα βρουν ποτέ δουλειά. Αυτό σε μια εποχή που αισθανόταν παντοδύναμος και σίγουρα άτρωτος από κάθε καταγγελία.

Όπως φαίνεται, τώρα ζούμε σε μια αρκετά διαφορετική εποχή.

Best of internet