Quantcast
THE STREAM

Λαϊκό προσκύνημα ζωντανά και σε live streaming στην κηδεία του Mad Clip

Η κηδεία του 34χρoνου έγινε με εκατοντάδες παρευρισκόμενους και χιλιάδες να την παρακολουθούν σε live stream στο YouTube


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2021

Κεντρική εικόνα: NDP

Τρεις μέρες μετά τον θάνατο του σε τροχαίο, ήρθε η ώρα για το τελευταίο αντίο στον τράπερ Mad Clip. Εκατοντάδες άνθρωποι, από άλλους trappers μέχρι celebrities, συγγενείς του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλου και οπαδούς του έσπευσαν στον ιερό της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου για να πουν το τελευταίο τους αντίο. Την ώρα της κηδείας, πολλά αυτοκίνητα έπαιζαν τη μουσική του Mad Clip δυνατά από τα ηχεία τους.

Σε λίγη ώρα, η σορός του μουσικού που σκοτώθηκε οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα την Πόρσε του στη Βουλιαγμένη θα οδηγηθεί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Όταν έφτασε στο χώρο στις 3 ώρα, οι συγκεντρωμένοι την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Μεταξύ των πολλών που βρέθηκαν στον χώρο ήταν ο προσωπικός του φίλος Light (ο οποίος είχε φτάσει από τους πρώτους στο σημείο της σύγκρουσης), οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα, Ζοζεφίν, αλλά και ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα.

NDP

NDP

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)


(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Εκτός από αυτοκίνητα που έπαιζαν τη μουσική του, άλλοι έφεραν τα μηχανάκια τους και γκάζωναν προς τιμήν του αγαπημένου τους καλλιτέχνη:

Με απόφαση του ιερού ναού, η όλη διαδικασία μεταδίδεται ζωντανά στο Youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπόρεσαν να είναι εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον δρόμο πίσω από την πλατεία Καραϊσκάκη, ο Αντώνης Χαμπάς (Hambas) έχει φτιάξει ένα γκραφίτι προς τιμήν του Mad Clip, το οποίο ο ίδιος ο trapper του είχε ζητήσει να φτιάξει σε περίπτωση που πεθάνει:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hambas (@hambas_)


Ελπίζουμε να τηρήθηκε η τελευταία του επιθυμία:

 

Best of internet