Quantcast
THE STREAM

Νεκρός σε τροχαίο στα 34 του χρόνια ο Mad Clip

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος τραυματίστηκε πολύ βαριά οδηγώντας το αυτοκίνητό του και εντέλει υπέκυψε σήμερα τα ξημερώματα


THE NEWSROOM · 2 Σεπτεμβρίου 2021

Με μια πάρα πολύ θλιβερή είδηση ξύπνησε σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή. Ο πασίγνωστος και πολύ αγαπητός στο κοινό τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από τρακάρισμα. Ήταν περίπου 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, το οποίο στη συνέχεια καρφώθηκε σε μια κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Δυστυχώς το πάθος του για γρήγορα αμάξια και επικίνδυνη, ανεύθυνη οδήγηση ήταν γνωστό. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες είχε συλληφθεί από την ΕΛΑΣ:

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. […] Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ.»

Το παρακάτω βίντεο όπου λέγονται όλα αυτά έγινε με αφορμή το προαναφερθέν περιστατικό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)


Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Όταν τα κατάφεραν ο τράπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Καθοριστικός σταθμός στην καριέρα του ήταν το πρώτο που έβγαλε single σε ηλικία 27 χρονών μόλις γύρισε από την Αμερική, μαζί με τον Τάκι Τσαν:

Μετά ήρθε η επιτυχία ,η Capital, τα εκατομμύρια views και τις συνεργασίες με την Ελένη Φουρέιρα. Από το τατουατζίδικο του Τάκι Τσαν όπου γνωρίστηκαν, ο Mad Clip είχε καταφέρει να χαράξει μια πολύ επιτυχημένη τροχιά στην μουσική βιομηχανία της χώρας.

Η μέχρι τώρα ζωή του ήταν μοιρασμένη μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όπως είχε πει ο ίδιος:

«Γεννήθηκα Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί. Πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά και από τότε πηγαινοερχόμουν. Και από το 2016 είμαι σερί εδώ. Έριξα άγκυρα. Το 2016 άρχισα να γράφω στα ελληνικά, τόσα χρόνια έγραφα στα αγγλικά, είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο καθένας εκεί που μπορεί. Ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή, Μου είχε δώσει την ιδέα ένας παλαιότερος Έλληνας ράπερ να μεταφράσω τα κομμάτια μου. Το έκανα και έγινε ό,τι έγινε. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζεις στα τραγούδια σου. Θεματολογικά μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζει ο κόσμος, θέλω να δώσω ένα δικό μου vibe.»

Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς αυτό το vibe έβγαινε:

Είχαμε τη χαρά να τον έχουμε μαζί μας και στο κλείσιμο της πρώτης σεζόν του Τρία Μούτρα Late Night:

Σου χρωστάμε ένα τσεκ, Πίτερ.

Best of internet